Miercuri 2 Octombrie

Prezentatoarea Prima TV, care a învins cancerul, a devenit mămică pentru prima oară. Clujeanca Luciana Indre a născut un băiețel de nota 10


Clujeanca Luciana Indre, minune după lupta cu cancerul! Vedeta Prima TV a născut un băiețel perfect sănătos!

Luciana Indre, vedeta Prima TV, trăiește cele mai frumoase clipe din viața sa! După o luptă crâncenă cu cancerul mamar, în care a trecut printr-o dublă mastectomie și un tratament intens, prezentatoarea emisunii „Sănătate cu stil” de la Prima TV a devenit mămică pentru prima oară. În urmă cu câteva zile, clujeanca a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, notat cu 10 de către medici.

Luciana și soțul său, Octavian, sunt în al nouălea cer de bucurie. Nașterea prin cezariană a decurs fără probleme, iar soțul ei i-a fost alături în sala de nașteri. Vedeta a dezvăluit numele micuțului: Rafael Ioan. După prima săptămână acasă, Luciana a povestit cum s-au acomodat cu noul lor program.

„Avem o săptămână de când suntem acasă alături de bebe Rafael Ioan și am început să ne acomodăm. Primele nopți au fost mai grele până i-am învățat programul, ne trezeam și eu și soțul meu, dar acum deja ne-am obișnuit. Avem norocul că e foarte cuminte! Ne bucurăm de fiecare moment și îi mulțumim lui Dumnezeu că ne-a dat așa o minune. E cel mai frumos sentiment, oricât ți se spune nu ai cum să înțelegi decât atunci când îți vezi copilul și îl ții în brațe”, a declarat Luciana Indre.

Luciana a traversat o perioadă extrem de dificilă în urmă cu câțiva ani când a fost diagnostică cu cancer mamar. În anul 2021, Luciana Indre primea un diagnosticul crunt din partea medicilor și trecea printr-o operație de dublă mastectomie. Din fericire, a învins boala. La acel moment declara:

„Am trecut prin toate etapele unui tratament oncologic: ședințe de chimioterapie, dublă mastectomie cu reconstrucție, apoi alte ședințe de chimioterapie adjuvantă și radioterapie. Am optat pentru reconstrucție în cadrul aceleași intervenții și cred că astfel mi-a fost mai ușor să depășesc momentul. Îmi aduc aminte că primul lucru pe care l-am făcut atunci când m-am trezit din anestezie a fost să mă palpez, să văd dacă am sânii. Există viață după cancer! O viață nouă, care vine cu lecții cât pentru zece pe care nu le-ai trăit până acum! Și cu șansa de a schimba totul”, declara Luciana Indre, în urmă cu ceva timp”, spunea prezentatoarea Prima TV la acel moment

Comentarii Facebook