Prietene atât în viața de zi cu zi, cât și pe scenă! Olguța Berbec și Vlăduța Lupău pregătesc un duet special


Cu toții știm cât de importantă este o prietenie, dar nu mulți știu să o prețuiască. Ei bine, nu este și cazul prieteniei dintre Olguța Berbec și Vlăduța Lupău, cele două mărturisind constant cât de apropiate sunt și cât de mult țin una la cealaltă. 

Olguța Berbec este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică folclorică din România și de curând a vorbit, în cadrul unui interviu, despre relația minunată de prietenie pe care o are cu Vlăduța Lupău. În cadrul interviului, artista a mai mărturisit că urmează să facă un pas uriaș în carieră. 

Pe 5 noiembrie 2024 o să am cel mai mare spectacol din cariera mea. Aceasta este data noastră norocoasă, data nunții noastre. Spectacolul se numește „Am ales cu inima.”, a spus artista.

Deși una este ardeleancă și una olteancă, cele două interprete de muzică populară se țin ca surorile, vorbind constant despre relația indestructibilă de prietenie pe care o au, mai ales că Vlăduța Luău este și fina Olguței Berbec. Astfel, Olguța a dezvăluit că pe lângă spectacolul important ce va veni peste câteva luni, mai are un proiect foarte drag sufletului său și anume un duet chiar cu Vlăduța. 

Pregătim un duet pentru spectacolul meu de la Sala Palatului din 5 noiembrie, și poate reușim să facem împreună o piesă nouă. Lucrez la ea și cred că va fi gata până atunci.”, a declarat artista. 

Mai mult, Olguța confirmă că relația pe care o are cu Vlăduța este una reală și fără invidii. 

Prietenia mea cu Vlăduța este reală, de mulți ani, și credem una în cealaltă și ne sfătuim. Și ne ascultăm. Sigur că mai am prietenii frumoase și cu alți colegi. Eu zic că există prietenie adevărată între artiști”, a adăugat olteanca.

Comentarii Facebook