Miercuri 16 Octombrie

Primele imagini de la nunta lui Theo Rose! Artista s-a căsătorit în secret: „A fost ca un grătar în familie”


În mare secret și departe de ochii lumii, Theo Rose și Anghel Damian au făcut pasul cel mare și s-au căsătorit, fiind însoți doar de cei dragi. 

Îndrăgita cântăreață a declarat că nunta a fost „ca un grătar în familie”, organizată în urmă cu trei săptămâni. 

Theo Rose 4 .jpg

El e cu mult peste bărbații de vârsta lui, pe care i-am întâlnit până acum. Ne-am căsătorit. A fost într-o duminică. Ne-am luat nașii, părinții și frații, atât. Ne-am cununat la primărie și la biserică. A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată în viața mea. A fost foarte emoționant. Eu cânt foarte mult în ultima vreme. Nu mai am energie și pentru petrecerea mea, așa că a fost ca un grătar în familie. A fost acum trei săptămâni”, a spus Theo Rose, potrivit Cancan.

Chiar dacă nu a organizat o petrecere mare, Theo Rose visează la o lună de miere ca în povești. 

Theo Rose 3 .jpg

Luna de miere va fi în ianuarie, probabil. Dar, oricum, fără copil, nu plec. Vreau neapărat să fie copilul meu cu mine, în vacanță”, a mai spus artista.

Actrița și interpreta Theo Rose și regizorul și actorul Anghel Damian formează un cuplu din vara anului 2022. Inițial nu a cucerit-o nici carisma, nici fizicul regizorului. Ceea ce i-a atras atenția însă a fost blândețea de care Anghel a dat dovadă în timp ce îi explica lui Theo ce trebuie să facă.

Theo rose 2 .jpg

Actrița din „Clanul” a filmat însărcinată pentru sezonul 2 al serialul de la Pro TV. Anul trecut, în luna iunie, vedeta a adus pe lume un băiețel, micuțul Sasha Ioan.

Sursă Foto: Instagram/theorose.offcial

Comentarii Facebook