Duminica 8 Septembrie

Prințesa Dubaiului și-a anunțat soțul pe Instagram că divorțează! Frumoasă, deșteaptă și bogată, și totuși ...înșelată după un an de la nuntă


Prințesa Dubaiului își anunță divorțul pe Instagram! Adevărul ieșit la iveală!

Mahra bint Mohammed bin Rashid al Maktoum, pe numele ei complet, a șocat întreaga lume prin anunțul divorțului său pe Instagram. Absolventă de Management al Afacerilor de la Universitatea Zayed din Dubai și deținătoare a unei diplome în Relații Internaționale din Londra, a preluat numeroase afaceri și sarcini ale familiei după revenirea în Dubai.

În iulie 2023, prințesa Mahra s-a căsătorit cu șeicul Mana Al Maktoum, un politician renumit și membru al dinastiei conducătoare din Dubai. Nunta lor a fost un adevărat spectacol! Mahra a strălucit într-o rochie personalizată de la Ezra Couture și bijuterii cu diamante de la Chopard. Cuplul părea perfect, mai ales după ce, în mai anul acesta, au devenit părinții unei fetițe adorabile. Totuși, semnele unei despărțiri au apărut recent când prințesa a postat pe Instagram o fotografie cu micuța, alături de mesajul: "Doar noi două". Acum, la un an de la nunta de vis, prințesa Dubaiului a făcut un anunț bombă: divorțează!

Divorț Exploziv! Prințesa Mahra și-a Luat Rămas-Bun de la Soț pe Instagram!

Joi, 14 iulie 2024, prințesa Mahra a detonat bomba divorțului printr-un mesaj incendiar pe Instagram, potrivit BBC. Conform tradiției islamice, mesajul se încheie cu fraza „Divorţez de tine’’ scrisă de trei ori. Prințesa a sugerat că infidelitatea soțului său a fost motivul principal al despărțirii. „Dragul meu soț, deoarece ești ocupat cu alte persoane, prin prezenta declar divorțul nostru. Divorțez de tine. Divorțez de tine. Divorțez de tine. Ai grijă. Fosta ta soție”, a scris Mahra pe Instagram.

Șeicul Mana Al Maktoum nu a comentat încă situația. Dacă acest divorț se va finaliza, cei doi vor trebui să împartă o avere fabuloasă, estimată la sute de milioane de dolari.

Comentarii Facebook