Probabil cea mai frumoasă DECLARAȚIE DE DRAGOSTE pentru România, de la un copil ce locuiește în Germania: „Învățați-vă copiii să iubească România!”


Declarație de dragoste pentru România: Fotografia emoționantă a unui băiat la EURO 2024

O fotografie emoționantă a captat inimile românilor de pretutindeni. Samuel, un băiat român care locuiește cu părinții săi în Germania, după ce aceștia s-au mutat în 1990 acolo, a fost surprins la EURO 2024 purtând tricoul galben al echipei naționale a României și ținând în mâini un panou pe care scrie: "Învățați-vă copiii să iubească România".

Imaginea a devenit rapid virală pe rețelele de socializare, atrăgând mii de aprecieri și distribuiri. Samuel, deși trăiește departe de țara natală, demonstrează prin acest gest dragostea și mândria pentru rădăcinile sale.

Fotografia, realizată într-un moment de bucurie și mândrie națională la unul dintre cele mai mari evenimente sportive, ne reamintește cât de important este să ne iubim și să ne respectăm țara.

Samuel, cu zâmbetul său cald și mesajul său sincer, este fără îndoială imaginea simbol al dragostei pentru România la EURO 2024.

invatati va copiii.jpg

Comentarii Facebook