Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii „Insula Iubirii”, a ajuns la spital: „Mi-am dat seama că trebuie s-o fac”


Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii „Insula Iubirii” a postat pe o rețea de socializare o fotografie de pe patul de spital, cu o branulă în mână și cu un mesaj important pentru fanii lui. 

Prezentatorul, în vârstă de 47 de ani, a mers la spital pentru a face o colonoscopie, precizând că este totul perfect. 

Sunt bine, totul perfect! Zilele trecute am solicitat o colonoscopie. Preventiv, de siguranță, fără niciun simptom care să o recomande. O metodă de screening, extrem de eficientă pentru depistarea cancerului colorectal, și nu numai. În mod normal, sincer, n-aș vorbi despre asta, public. Să recunoaștem, nu este un subiect tocmai confortabil. Procedura durează cât ai visa, sub anestezie, trei melodii Coldplay, consecutiv. Fară durere, ca un somn de prânz, de care toți avem nevoie”, a scris Radu Vâlcan. 

De asemenea, cunoscutul prezentator a mai precizat că a decis să facă acest lucru deoarece are o responsabilitate față de familia sa. 

De ce am dorit să fac asta? Pentru că se recomadă după vârsta de 45 ani. În curând fac 48. Pentru că, deja, prea multe vieți se duc din cauza asta. Pentru că este frică, pentru că se amâna. Din frică. Și eu, la fel, am tot amânat-o. De frică. Dar, mi-am dat seama că trebuie s-o fac. Pentru că am o responsabilitate, pentru că am o familie care nu trebuie să sufere din cauza indiferenței mele. Sănatatea noastră este sănătatea familiilor noastre. Poza asta este o reclamă, o reclamă la prevenție”, a conchis Radu Vâlcan.



Comentarii Facebook