Regal culinar la Cluj, la Campionatul International de Gatit in Aer Liber-GALERIE FOTO
Echipe din intreaga tara si-au demonstrat astazi priceperea in cea mai mare competitie de gatit in aer liber din tara, desfasurata astazi la Cluj.
Concurentii s-au intrecut la patru sectiuni: ceaun, plita, gratar si creatie. Dupa prezentarile facute in fata membrilor juriului, echipele inscrise in concurs au impartit toate preparatele vizitatorilor. Pe langa batal la protap, placinta dobrogeana, iepure de Popesti, ghiveci calugaresc, clujenii au putut incerca o gama variata de vinuri de calitate.
Jurizarea a inceput sambata dupa-amiaza si spre seara vor fi anuntati castigatorii la fiecare dintre cele patru sectiuni. Presedintele juriului este maestrul Cornelia Ghisoi.
Campionatul International de Gatit in Aer Liber din parcarea Polus continua maine cu o incercare de dobarare a unui record mondial. O echipa de bucatari, condusa de Tibi Kiss-Budai, va gati deodata 210 pui intr-o tigaie de 15 metri patrati. Puii vor fi taiati in patru, iar dupa ce vor fi gatiti vor fi oferiti gratuit spectatorilor. O echipa de specialisti de la World Records Academy va fi prezenta la Cluj pentru omologarea recordului.
1 Comentariu
O mare dezamagire!!! Au facut mojicii si batranii cozi la standuri. Nu aveai loc nici sa vezi ce gatesc oamenii aia, de degustari ce sa mai vorbesc, se inghesuiau ca pe vremuri....Ori se facea cu circuit inchis, numai pentru concurenti, ori se organiza altfel pentru cei intr-adevar pasionati de gastronomie. Mi-ar fi placut sa fie o taxa de intrare ca… Citeste mai departe