Relații armonioase cu vecinii, o mare provocare în Cluj: „Am o problemă stupidă/Nu ne auzim gândurile și bestia nu obosește”


Un clujean recent mutat la curte a descoperit că viața la casă nu e întotdeauna liniștită, mai ales când vecinii au un bichon adorabil, dar extrem de gălăgios. 

Deși sună ca o problemă minoră, lătratul continuu al câinelui a devenit o adevărată provocare pentru liniștea noului locatar.

„Am o problemă stupidă și poate are cineva o idee. M-am mutat de curând la curte. Casa „înșiruită” (bloc pe orizontală) cu o mică curte în spate. Problema e că vecinii au un bichon adorabil, dar care latră absolut încontinuu la noi când stăm pe micuța noastră terasă. Pur și simplu nu ne auzim gândurile și bestia nu obosește. 

Am pus scânduri la gard pe partea noastră să nu se mai vadă… degeaba. Am discutat cu vecinii și au zis că așa face el. Ei sunt tineri și ok, mai puțin discuțiile despre cățel. De fiecare dată zic că așa face el și pleacă. Parcă nu m-aș certa cu vecinii după 3 luni. A mai trecut cineva prin așa ceva? Vreo soluție ingenioasă?”, a relatat un clujean, pe o rețea de socializare.

Dacă ai un câine care latră des și deranjează vecinii, probabil te simți frustrat și agitat. Chiar dacă poate fi enervant, lătratul excesiv poate fi un semn al unui comportament neadecvat sau al unei probleme de sănătate a câinelui, motiv pentru care este important să găsești soluția potrivită cât mai curând posibil, spun specialiștii.

Proprietarii sunt în ultimă instanță responsabili de orice situație provocată sau cauzată de animalul lor de companie.

Comentarii Facebook