Replici acide pe față între Iuliana Beregoi și Andreea Bostănică: „Există invidie din partea ei, fiindcă era fana mea/ Nu am fost niciodată prietene”


În cadrul unei întâlniri cu fanii la tabăra de vară la care a fost prezentă, Iuliana Beregoi a răspuns la întrebările acestora legate de relația cu Andreea Bostănică.

Artista, în vârstă de 20 de ani, a vorbit sincer cu fanii săi, explicând că nu este prietenă cu Andreea Bostanica, dar nu din cauza vreunui conflict, ci pentru că nu au fost niciodată apropiate.

"Nu ne-am certat, nu suntem supărate. Există invidie din partea ei, fiindcă ea era fana mea. Filma vloguri cu mine, venea la concertele mele. Am avut același profesor de canto. Nu am fost niciodată prietene și nu ieșeam în oraș. Dacă aveam vreun concert, venea la el”, le-a spus cântăreața copiilor.

Iuliana a mai adăugat că nu o urmărește pe Andreea Bostanica pe rețelele de socializare, deoarece nu îi place tipul de conținut pe care aceasta îl creează. La scurt timp după ce un fan a postat un video în care Iuliana vorbea despre relația cu "rivala ei", Andreea Bostanica a publicat un video însoțit de mesajul:

"Atingeți scopul până când idolul tău devine fanul numărul 1."

Nu este clar dacă mesajul îi era adresat Iulianei sau dacă a fost doar o coincidență, însă presa de scandal susține că atât Iuliana, cât și Andreea ar fi avut o relație cu același bărbat, un milionar de origine arabă.

Comentarii Facebook