Roșcata din Cluj nu a cruțat pe nimeni. Ce le-a zis ispita Anamaria de la Insula iubirii lui Claudiu și Simonei la bonfire-ul final: „E despre voi”


În episodul 18 din sezonul 8 din Insula Iubirii, Claudiu și Simona și-au făcut bagajele și s-au pregătit pentru ultima ceremonie a focului pentru ei. S-a alăturat cuplului și superba ispită din Cluj, Anamaria Vaida. Roșcata nu s-a evidențiat prea mult în primele episoade ale show-ului de la Antena 1, spre deosebire de Diandra Moga care l-a cucerit instant pe Andrei Rotaru, însă nu a dezamăgit publicul la final. 

Simona și Claudiu s-au confruntat în ultimul bonfire. Au fost momente dificile pentru cei doi, iar concurenta era decisă că nu îi va mai acorda o nouă șansă după apropierile dintre el și Anamaria. Ispita din Cluj, care plângea cu câteva minute înainte de plecarea lui Claudiu la ultima ceremonie a focului și-a arătat adevărata față când a ajuns la discuția față în față cu femeia înșelată.

Când a ajuns la ceremonia focului, Claudiu a spus că se bucură că a trăit această experiență, pentru toți oamenii pe care i-a cunoscut. El se aștepta ca și Simona să se bucure de experiența insulei. Claudiu știa că iubita lui nu se integrează ușor în orice grup și știe că imaginile pe care le-a văzut cu el și Anamaria au durut-o.

Atunci când s-au întâlnit față în față, Claudiu i-a spus Simonei că i-a fost dor de ea, dar ea nu era așa sigură.

„O să înțelegi tu mai multe acuma când o să vorbim”, i-a spus Claudiu.

„Sper să înțeleg”, a zis Simona.

Simona i-a zis lui Claudiu că nu se aștepta să îl vadă emoționat și acum, după imaginile pe care le-a văzut cu el și Anamaria în care el se comporta de parcă formează un nou cuplu.

„În lacrimi te-am lăsat, în lacrimi te găsesc, Claudiu”, i-a spus Simona iubitului ei.

Simona i-a spus că de la prima oră pe insulă, Claudiu deja se dezlănțuia, iar la primul bonfire ea deja văzuse imagini cu el la care nu se aștepta.

„Ai venit să-mi demonstrezi că ești bărbatul de care am eu nevoie, nu să te duci, să te arunci, să te oferi pe tavă”, i-a zis Simona, fiind la capătul puterilor.

3.jpg

Anamaria și-a făcut apariția la bonfire și nu a cruțat iubita înșelată

Simona și Claudiu au vizionat împreună imagini cu Claudiu și Anamaria. Atunci când au apărut imagini cu el din club sărutând ispita, Simona l-a întrebat pe Claudiu dacă e mândru de faptele lui.

„Am avut parte de ce mi-a trebuit când mi-a trebuit ca să-mi dau seama exact ce simt și cum sunt”, a spus Claudiu.

Ispita Anamaria s-a alăturat și ea Simonei și lui Claudiu la bonfire-ul final, iar Claudiu s-a bucurat să o revadă. Ea a venit să aducă mai multe lămuriri legate de ceea ce a trăit ea pe insulă cu Claudiu.

„Mi-a spus că a regăsit-o pe Simona în mine, în gesturi, în vorbe, în felul meu de a fi”, a spus Anamaria.

Ispita Anamaria a recunoscut că l-a lăsat pe Claudiu să își facă testul insulei așa cum simte și atunci când el a simțit să meargă către ea, Ana l-a primit și nu a dat înapoi.

„De aceea sunt aici, pentru a te ajuta să vezi că om ai lângă tine. Cu siguranță știi, dar este despre voi, nu despre mine”, i-a spus Anamaria Simonei.

Simona i-a cerut Anamariei să îi povestească de discuție a avut cu Claudiu după primul lor sărut. Ana a povestit că l-a întrebat atunci pe Claudiu dacă îi pare rău pentru gestul lui, iar el a spus că nu regretă nimic pentru că a făcut exact ce a simțit.

Claudiu i-a spus Simonei că nu a fost vorba de îndrăgosteală, ci a fost vorba de atracție și chimie. Dar el a realizat că nu s-a îndrăgostit de Anamaria și mereu s-a gândit la Simona. Ispita a ținut să îl contrazică și i-a și spus Simonei că ei doi s-au sărutat chiar înainte ca el să plece spre ultimul bonfire.

„Săruturile erau destul de pasionale”, a spus Anamaria și cu asta a pus paie pe foc, scrie a1.ro.

foc.jpeg

Comentarii Facebook