Duminica 8 Septembrie

S-a declanșat „taifunul” după divorț. Un fost fotbalist de la „U” Cluj își acuză fosta soție de violență/ A venit și ea cu replica: Era cu amanta


Divorț cu mare scandal pentru un fost fotbalist de la „U” Cluj. Andrei Pițian a cerut separarea oficială de Andreea Loredana, separare însă deloc amiabilă. Ambii au lansat o serie de acuzații. Divorțul este pe rol, o decizie a judecătorilor nu a fost dată, dar, mai nou, Andrei a făcut cerere de ordonanță președințială.

Plasată în Cartea a VI-a din Cod Procedură Civilă intitulată „Proceduri speciale”, ordonanța președințială precum reiese din art. 996 alin. (1) Cod Procedură Civilă, reprezintă acea procedură specială prin care, în cazuri grabnice,  instanța poate să dispună măsuri provizorii în favoarea reclamantului cu condiția îndeplinirii condițiilor prevăzute de lege.

Cei doi au ajuns la divorț, la începutul acestui an, pe care fotbalistul de la U Cluj l-a intentat. Ultima noutate, Pițian a făcut cerere de ordonanță președințială, admisă de instanță, pentru un program alături de copilul care locuiește cu mama. Asta până când se va finaliza divorțul, iar atunci programul va fi refăcut, scrie cancan.ro.

Cum și-a descris fotbalistul soția în dosarul de divorț? „Este o persoană cu un temperament recalcitrant, irascibil, fiind deseori agresivă verbal și fizic. După nașterea copilului, Loredana folosea frecvent un limbaj trivial, tendențios la adresa lui Andrei Pițian, vocabular care era folosit în prezenta minorului, care de cele mai multe ori tresărea sau începea să plângă din cauza scandalurilor sau a atmosferei tensionate pe care o crea în sânul familiei.

Cu titlu exemplificativ a enumerat cuvintele cu care i se adresa, respectiv, handicapat, jeg, retardat , lasă-mă dracului, mizerie de om, iar agresivitatea fizică a lui s-a concretizat prin crearea unor leziuni pe gat, în urma unor zgârieturi”, sunt acuzațiile aduse de fotbalist, potrivit sursei citate.

Andreea Loredana a răspuns și ea tăios, prin avocat: „Când s-a întors din cantonament, a venit la Târgoviște, i-a spus că deja a vorbit cu avocații și că își dorește divorțul întrucât nu mai nutrește sentimente pentru ea, i-a cerut cheia de la apartament și a plecat. Ulterior, el i-a reproșat, în prezența altor persoane, că ea a mers să își ia din lucruri pentru că, de fapt, ea își dorea divorțul. Astfel, s-a asigurat și a făcut poze la sertarele unde se aflau mai puține lucruri de-ale ei și de-ale bebelușului că să aibă probe. În realitate, în apartament i-au rămas toate lucrurile personale, ale copilului, jucăriile etc.

La aproximativ două săptămâni, Pițian a venit pentru o perioadă de o zi și jumătate la Târgoviște și i-a vizitat, însă s-a cazat la hotel, motivând faptul că nu poate să suporte să mai stea sub același acoperiș cu Loredana. Apoi au venit și părinții lui și l-au însoțit la vizite, iar pozele atașate în dovedirea cererii de chemare în judecată sunt făcute cu aceste ocazii, când Pițian a rugat-o să îi facă poze când îl hrănește pe copil, cum îl ține în brațe etc.

În 2024, Pițian a venit în vizită însoțit de mama lui, ocazie cu care au criticat-o, au jignit-o, i-au adresat învinuiri că ea a vrut să plece, că nu este capabilă să crească copilul, faptul că nu are posibilitățile lui financiare, că este săracă, că dacă el îi ia hainele rămâne dezbrăcată și că nu este demnă să-l crească pe copil.

În realitatea faptică, reclamantul se afișa deja cu amanta, toți colegii l-au văzut însoțit de aceasta la meci, s-au afișat în ipostaze tandre și a fost văzut de familiile colegilor lui. De asemenea, încă din perioada în care era însărcinată, Pițian se lăuda prietenilor și colegilor de aventurile sale cu diverse doamne de companie, situații aduse la cunoștință de prietenii și colegii lui”, sunt acuzațiile pe care fosta soție i le aduce jucătorului.

Foto. Andrei Pițian și noua iubită/Instagram

u.jpeg

Comentarii Facebook