S-au auzit clopotele de nuntă! Emma de la ZU și Tavi Colen, fostul solist de la Talisman, și-au sfințit verighetele în fața preotului și a lui Dumnezeu


Tavi Colen și Emma de la ZU și-au jurat iubire în fața preotului și a lui Dumnezeu, fiind unul dintre cele mai solide cupluri din shobiz-ul românesc autohton. 

Cei doi sunt împreună de mai bine de 16 ani și se iubesc exact ca în prima zi. Acum și-au unit destinele, dar doar în fața lui Dumnezeu, nu și în fața ofițerului stării civile, urmând ca amorezii să facă o petrecere de nuntă într-un cadrul restrâns, undeva pe malul mării sau pe malul locației lui Dan Bittman. 

Eu îi spun că este iubita mea frumoasă și bună, pentru că este foarte bună la suflet. Suntem căsătoriți în fața lui Dumnezeu, ne-am logodit, avem verighetele sfințite, ne-am cununat la preot. Emma nu m-a presat niciodată și nici nu spune că-și dorește. (…) Vrem să facem un fel de petrecere de nuntă, toată lumea să vină pe malul unei mări, nu știu, am vorbit despre asta, vorbim mereu, sau pe malul lacului, la Bittman de exemplu”, a declarat Tavi Colen, la Antena Stars.

Artistul a mărturisit că este un bărbat gelos și în trecutul lui au existat momente în care s-a confruntat cu gelozia. În timp, a învățat să gestioneze acest sentiment. 

Sunt gelos, dar nu fac urât. Înainte făceam foarte urât, dar acum nu. Dacă îți spun care este cel mai des motiv de ceartă, pe mine mă enervează aproape în fiecare zi un singur lucru la ea: că se îmbracă lălâu. Cu tricouri și cămăși de-ale mele…”, a mai spus Tavi Colen.

Comentarii Facebook