Salina Turda se extinde și devine și mai impresionantă: Cum va arăta Mina Iosif, noua perlă subterană/ Imagini care îți taie respirația FOTO


          Salina Turda, una dintre cele mai impresionante minuni subterane, este pe cale să devină și mai spectaculoasă! Primarul Turzii, Cristian Matei, a anunțat cu mândrie că proiectul de amenajare al Minei Iosif a trecut de fazele critice de evaluare tehnică și financiară și urmează să intre în etapa de precontractare. Această extindere va aduce un nou suflu turismului din zonă, oferind vizitatorilor o experiență subterană fără precedent.

          „Salina Turda se extinde: Mina Iosif devine realitate! Proiectul de amenajare al Minei Iosif a trecut cu succes de faza de evaluare tehnică și financiară și se pregătește pentru următoarea etapă: precontractarea. Acestă investiție va îmbogăți considerabil oferta turistică deja existentă, oferind vizitatorilor o experiență deosebită. Extinderea Salinei Turda va dezvălui noi perspective subterane, incluzând ascensoare panoramice performante, noi trasee turistice și facilități moderne balneare și nu numai. La fel ca și celelalte proiecte finalizate în Turda, precum Castrul Roman Potaissa, inclus recent în patrimoniul UNESCO, poziționând Salina Turda ca o destinație de top pe harta turismului mondial”, a anunțat primarul municipiului Turda.

          salina turda 1.jpg

          Salina Turda, cunoscută drept „Catedrala de sare a Transilvaniei”, atrage anual sute de mii de turiști din întreaga lume, impresionând prin arhitectura sa unică și amenajările futuriste. Printre atracțiile sale actuale se numără o roată panoramică subterană, un lac sărat unde turiștii pot face plimbări cu barca, săli imense cu iluminare spectaculoasă și facilități de relaxare și tratamente balneare.

          salina turda 2.jpg


          salina turda 4.jpgNoua investiție în Mina Iosif promite să adauge un plus de fascinație acestui loc deja spectaculos, transformând Salina Turda într-o destinație de top pe harta turismului internațional. Această expansiune va mări considerabil suprafața subterană vizitabilă, oferind noi oportunități de explorare și relaxare.

          salina turda 5.jpg



          Comentarii Facebook