Se vinde casa pe plajă a unor cunoscute vedete TV! Cum arată și ce locație superbă are locuința lui Cabral și al Andreei Ibaka- FOTO


Cabral și soția sa, Andreea Ibacka, au luat o decizie surprinzătoare și și-au scos la vânzare apartamentul de la mare. Cei doi au anunțat acest lucru pe rețelele de socializare, stârnind curiozitatea fanilor. Apartamentul, situat în Mamaia Nord, are două camere și se vinde complet mobilat și utilat.

În anunțul postat, cei doi au precizat:

„SE VINDE! În ultimii ani am avut cea mai frumoasă casă de pe malul mării. Cu o magie aparte a locului, pe noi ne-a convins s-o cumpărăm în primele 5 minute de când am văzut-o. Un apartament în MAMAIA NORD, situat fix lângă plajă, amenajat într-un stil care te conduce direct în vacanță. O investiție bună sau un cămin atât de primitor încât noi am venit şi iarna şi vara şi ne-am simțit la fel de bine. Foarte aproape de bloc sunt multe spații comerciale, restaurante, distracții pentru copii deschise tot timpul anului. Și fiindcă familia noastră s-a mărit între timp, iar planurile s-au mai actualizat, ne pregătim să ne luăm rămas bun de la acest cuibușor. Să îl predăm complet mobilat şi utilat unei alte familii care să se bucure de briza mării şi de muzica valurilor. Poate chiar din acest sezon, totul este pregătit”.

Andreea și Cabral Ibacka sunt un cuplu foarte iubit și apreciat în showbiz-ul românesc. Andreea s-a remarcat ca prezentatoare TV, fiind cunoscută pentru eleganța și profesionalismul său în emisiunile de știri și divertisment. Cabral Ibacka este un actor și prezentator de televiziune, recunoscut pentru talentul său comic și carisma sa.

Împreună, ei formează un cuplu cunoscut și îndrăgit în România, fiind implicați în diverse proiecte media și evenimente sociale. Cu o prezență activă pe rețelele de socializare, cei doi împărtășesc frecvent momente din viața lor personală și profesională, bucurându-se de o mare popularitate în rândul fanilor și urmăritorilor lor.

cabral 2.pngcabral 3.pngcabral 4.pngcabral 5.pngcabral 6.png

cabral 1.png

Comentarii Facebook