Miercuri 9 Octombrie

Șmecher de Cluj cu Rolls Royce la VIVO! Și-a parcat bolidul de lux fix în fața intrării: „Cocălăreala nu se spală cu sute de mii de euro” FOTO


Un automobil Rolls-Royce a fost văzut la mall-ul VIVO din Cluj,  stârnind nemulțumire celor care l-au observat, deoarece șoferul și-a lăsat mașina fix în fața intrării, în ciuda parcării spațioase, în care mai erau suficiente locuri libere. Mulți au comentat că, deși mașina reprezintă luxul suprem, șoferul nu s-a ridicat la înălțimea mașinii și "a parcat ca un bou".

Un Rolls-Royce este una dintre cele mai exclusiviste mărci auto din lume, cunoscută pentru finisaje excepționale, confort de top și prețuri care depășesc frecvent sute de mii de euro. Detalii precum pielea fină lucrată manual, finisaje din lemn masiv și tehnologia de ultimă generație fac din Rolls-Royce o emblemă a luxului. Cu toate acestea, stilul de parcare al șoferului a fost mai puțin apreciat, iar internauții nu s-au abținut de la remarci ironice.

„Cocălăreala nu o speli cu sute de mii de euro, ci cu bună-creștere și bun simț!”

„Mda, ai parcat exact ca un cocalar”, a constat un clujean, în timp ce altul a concluzionat că „niciodată cocălăreala nu o speli cu sute de mii de euro, ci cu bună-creștere și bun simț”. Pe de altă parte, alții au simțit că poate este puțină invidie la mijlloc: „Sunt acri strugurii?” sau au subliniat că mașina de lux e frecvent parcată acolo.

Imaginile au atras atenția și pentru felul în care mașina strălucea impunător în fața mall-ului, în ciuda criticilor aspre primite pentru parcare.


Comentarii Facebook