Sora lui Culiță Sterp, de urgență la spital! A rămas uimită de diagnosticul primit: „E a patra zi în care nu pot să mănânc mai nimic!


Sora lui Culiță Sterp, Ileana, a ajuns de urgență la spital. Tânăra a acuzat stări de rău de mai multe zile la rând. Aceasta spunea că au trecut patru zile de când nu poate să mănânce aproape nimic. Ileana Sterp a rămas uimită când a aflat diagnosticul pus de medici, în urma investigațiilor făcute. Însă, aceasta a afirmat că felul în care se simte o face să se gândească că este mult mai mult decât atât. 

Sora lui Culiță Sterp obișnuiește să împărtășească cu fanii experiențele de zi cu zi prin care trece, fie că sunt pozitive sau negative. De această dată, tânăra a relatat pe rețelele de socializare că starea sa de sănătate nu este una tocmai bună. Ulterior, Ileana Sterp a publicat o fotografie dintr-un spital, cu o branulă în mână.  

Tânăra a transmis că a fost nevoită să meargă la urgențe pentru că se confruntă cu stări de rău. Ea a fost supusă mai multor investigații pentru ca medicii să stabilească exact cu ce probleme de sănătate se confruntă. Medicii au ajuns la concluzia că tânăra suferă de migrenă. Însă, Ileana Sterp crede că are probleme de sănătate mult mai grave. 

Eu în continuare nu mă simt bine. Aseară am fost la urgențe pentru că nu mai știam ce să fac și după perfuzie, m-am simțit mai bine. Dar astăzi… astăzi m-am trezit din nou cu stări de rău. E a patra zi în care nu pot să mănânc mai nimic. La diagnostic mi-au scris «migrenă», dar e mai mult decât atât.”, a scris Ileana Sterp pe Instagram.

În urmă cu ceva timp, sora lui Culiță Sterp a dezvăluit că a avut o perioadă foarte grea. Ileana a povestit că s-a confruntat cu probleme din punct de vedere emoțional, iar în ziua respectivă întâlnise o persoană care reușise să îi ridice moralul. Astfel, ea a pus accent pe importanța oamenilor din jur în astfel de situații.

În ultima perioadă am fost cam praf emoțional. Ieri m-am întâlnit cu cineva și îi spuneam că eu nu mă mai știu așa, în starea asta de mulți ani. Asta eram eu ieri după ce am ieșit de la persoana respectivă care mi-a dat o stare foarte bună și o energie aparte, apoi am trecut pe lângă piața pentru fructe. Cât de mult contează în momentele grele să ne înconjurăm de oameni faini și buni? Foarte mult!”, spunea Ileana Sterp, în urmă cu ceva timp, pe rețelele de socializare.

ileana-sterp-spital.webp

Comentarii Facebook