Duminica 8 Septembrie

Șoșoacă dă ”lovitura” în muzică. Își lansează videoclip cu amazoane: Vine Soșoaca, să distrugă cloaca/ Nu puteți rata ȘOȘOACA amazoană- VIDEO


Videoclipurile de campanie ating un nou ”nivel”: Șoșoacă își lansează videoclip cu amazoane, ea însăși apărând în chip de amazoană în haine militare pe un cal


 Senatoarea Diana Șoșoacă, cunoscută pentru discursurile sale tumultuoase și acțiunile controversate, își face ”debutul” în muzică de campanie electorală cu o melodie care ”promite”: "Vine Șoșoacă să distrugă cloaca".

Videoclipul prezintă niște tinere în haine militare care cântă versuri de îndemn la revoluție. La un moment dat în imagini, pe text de amazoane, apare și Diana Șoșoacă pe un cal, în chip de amazoană. 

”Vine, vine cu amazoanele

Hai la revoluție

Vine, vine cu amazoanele,

Vine Șoșoaca să distrugă cloaca”

Cu un stil inconfundabil, Șoșoacă reușește să combine politica și muzica într-un mod neașteptat și... destul de zgomotos.

Videoclipul va fi lansat pe canalul ei de YouTube în curând. 

Un lucru e clar: Diana Șoșoacă știe cum să fie în centrul atenției și cum să provoace discuții aprinse. Rămâne de văzut dacă noul său ”hit” va urca în topuri sau va fi doar o notă discordantă în peisajul muzical românesc.

Vă lăsăm mai jos link-ul să ascultați, să cântați și poate chiar să dansați :) pe ritmurile Dianei Șoșoacă, căci "Vine Șoșoacă să distrugă cloaca"

Vezi VIDEO






Comentarii Facebook