Duminica 8 Septembrie

Soția unui jucător de la CFR Cluj confirmă că a leșinat în direct la TV din cauza infidelității soțului: „Totul are o limită. Mi-au trimis o fotografie”


Panagiotis Tachtsidis, unul dintre cei mai importanți fotbaliști care care au ajuns de-a lungul timpului în SuperLigă, a semnat prelungirea contractului până în 2026 cu gruparea „feroviară”. Dacă în plan profesional mijlocașului grec îi merge bine, în viața personală se confruntă cu foarte mari probleme. 

Soția sa, Zeta Theodoropoulou, vedetă TV în Grecia, cu care e căsătorit din 2016 și are împreună cu ea trei copii, a dezvăluit coșmarul prin care trece din cauza infidelității mijlocașului grec de la CFR Cluj.

„Nu mi-am imaginat niciodată că-mi voi expune viața personală. Dar uneori este necesar și din moment ce primesc întrebări în fiecare zi, e timpul să vorbesc despre perioada grea prin care trec. Deși am plăcerea de a fi în emisiune de aproape 5 luni, sunt, de asemenea, într-o stare foarte proastă când vine vorba de familia mea.

De mult timp încerc să fac față unei emisiuni dificile și solicitante și, în același timp, să ascund faptul că soțul meu mă înșală și de luni de zile are o relație paralelă cu care m-a înnebunit, despre care am dovezi șocante.

Prima dată după câteva luni când a venit în Grecia a coincis cu ziua în care am leșinat la emisiune. Și, când l-au informat, a spus că este plecat din Grecia și nu poate face nimic, dar în același timp se distra cu ea într-un cunoscut club din Atena. De atunci lupt zilnic pentru sănătatea mea fizică și psihică, dar și cu trei boli autoimune pe care le-am dobândit din cauza tristeții. În plus, am slăbit 5 kilograme”, a anunțat Zeta Theodoropoulou, pe contul său de Instagram.

z.jpeg

Zeta Theodoropoulou a tot așteptat explicații de la fotbalistul lui CFR Cluj, să-și recunoască aventura extraconjugală pe care o are în ultimele luni, însă acesta nu a dat nici un semn. 

Fotbalistul i-ar fi trimis o fotografie în care se afla cu amanta sa într-un loc drag în care familia Tachtsidis și-a petrecut vacanțele împreună 

„În toate aceste luni nu am avut niciodată o explicație de la el și mă așteptam să revină (n.r.- în Grecia) acum, astfel încât să recunoască totul și să continuăm cu procedura de divorț săptămâna aceasta. Totul are o limită. Mi-au trimis o fotografie (n.r.- cu Tachtsidis și amanta sa) dintr-un oraș în care copiii noștri au mers timp de 9 veri.

Și cel mai rău este că imaginea este dintr-un loc unde mă ducea pe mine și am făcut poze de câteva ori. Așa că acum știți motivul pentru care m-ați văzut prăbușindu-mă, în ciuda eforturilor mele de a-mi salva coroana și casa.

Și nu e vorba despre gelozie sau ego feminin rănit, ci despre respect de sine și demnitate. Lucruri pe care nu le-a avut și pe care nu le va primi. A ales să mă provoace și nu este prima dată. Pentru că a înșela într-o țară străină este foarte diferit de a înșela în Grecia și cu atât mai mult în locurile în care am fost împreună, mai ales că nu am divorțat încă”, a mai scris Zeta Theodoropoulou, scrie prosport.ro

e.jpeg

Comentarii Facebook