Sambata 5 Octombrie

Soțul Andei Adam a luat numele de familie al artistei după căsătorie: „Suntem un cuplu modern”


Anda Adam și Yosif Mohaci nu au respectat tradiția și, deși atunci când se căsătoresc, multe femei iau numele soțului, în cazul lor, lucrurile au stat diferit. Yosif Mohaci a luat numele de familie al artistei și a explicat și de ce a făcut acest lucru.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat la TV, Yosif Mohaci a mărturisit că nu au ținut cont de tradiții și că a luat numele de familie al Andei Adam, deoarece aceasta este cunoscută în România și, mai mult decât atât, merge perfect cu prenumele său.

„Suntem un cuplu modern. Nu am vrut să păstrăm istoria sau obișnuințele care sunt peste tot. Ea este o persoană cunoscută și am decis să preluăm numele ei. Merge mine și cu Yosif”, a povestit acesta.

Anda Adam a făcut și ea câteva declarații legate de acest subiect, mărturisind că soțul ei își dorește să își facă o carieră în domeniul cinematografic, iar numele Yosif Adam ar reprezenta un atuu foarte important din acest punct de vedere.

​„Are o rezonanță mai bună. Este un nume mai potrivit ca și actor și, atunci, ne-am gîndit amândoi că Yosif cu Adam sună a nume de actor. O să-l folosească și pe scenă și avem și mai multe proiecte pe care le vom derula”, a completat Anda Adam, scrie protv.ro.

Comentarii Facebook