Duminica 8 Septembrie

Soțul interpretei clujene Georgiana Lobonț, ,,certat” cu legea. Rareș Ciciovan are numeroase procese


Georgiana Lobonț este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică de petrecere din România. Artista este căsătorită de 7 ani cu Rareș Ciciovan, au împreună 2 copii, iar în momentul de față este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Soțul Georgianei Lobonț este ,,campion” la încălcat legea. Bărbatul are mai multe procese pe teritoriul României, iar obiectul acestora este: ,,anulare proces verbal de contravenţie".

Rareș Ciciovan nu este chiar un sfânt, cel puțin nu atunci când se află la volan. Acesta este campion în ceea ce privește încălcarea legii, iar în prezent are numeroase procese în curs pe teritoriul României. Obiectul acestora este: „anulare proces verbal de contravenţie”. În ultimii doi ani, soțul artistei a încălcat legea de șase ori, cel puțin. Asta arată portalul instanțelor de judecată, scrie romaniatv.ro.

Majoritatea cererilor pe care Rareș Ciciovan le-a depus în fața magistraților au fost respinse ca nefondate, iar restul urmează să se judece din toamnă, atunci când se termină vacanța judecătorească. Partenerul artistei a deschis procese împotriva următoarelor instituții: Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu, Poliția Autostradă A1 Râmnicul Vâlcea, Inspectoratul de Poliție al Județului Mureș, Inspectoratul de Poliție Județean de Poliție Călărași, Inspectoratul General al Poliției Române, Inspectoratul Județean Poliție Maramureș.

După ce soțul Georgianei Lobonț a anunțat divorțul, acesta a susținut că totul a fost o strategie, pentru că și-a dorit să fie cunoscut de oameni după numele său, nu fiind soțul Georgianei Lobonț. Bărbatul a avut multe de tras în urma declarațiilor. Iar la acel moment, acesta susținea că relația lor se deteriorase de ceva timp și decizia nu a fost una pripită.

Comentarii Facebook