StarCraft II: Wings of Liberty, mult asteptatul joc de strategie, se lanseaza in iulie

 

Jocul de strategie "StarCraft II: Wings of Liberty" va fi lansat in 27 iulie, anunta producatorul Blizzard. Au trecut 12 ani de lansarea primei versiuni a jocului, care are fani in toata lumea.

"Asteptam de mult timp sa ne intoarcem in universul Starcraft si suntem foarte incantati ca am ajuns atat de aproape de acest moment", a declarat Mike Morhaime, presedinte si co-fondator Blizzard.

"Multumita celor care au testat jocul nostru, am reusit sa terminam ultimele parti si vom fi gata sa oferim jucatorilor din toata lumea noul Starcraft si Battle.net in doar câteva luni?, a mai adaugat Morhaime.

O data cu lansarea jocului va fi promovat si serviciul Battle.net, care va fi integrat complet in joc. Astfel, Battle.net va fi unica posibilitate de a juca in sistem multiplayer, fara suport LAN.

Potrivit site -urilor de specialitate, prima versiune a jocului Starcraft, lansata in 1998, mai este inca pe placul gamerilor care nu s-au saturat de "anticul" joc. In Coreea de Sud sunt organizate chiar si competitii nationale.

 

 

 

 

Comentarii Facebook