Suma uriașă pe care o plătește Radu Drăgușin pentru un penthouse lângă Londra. Sacrificiul făcut de iubita lui pentru a putea fi impreună


Unul dintre cei mai în formă jucători români de la ora actuală, Radu Drăgușin, s-a mutat într-un penthouse în apropiere de Londra. Fotbalistul plătește o sumă considerabilă pentru confortul său și al iubitei sale, care s-a mutat împreună cu el, potrivit spynews.

Radu Drăgușin a intenționat să-și găsească un apartament în Londra, însă aglomerația orașului l-a convins să opteze pentru un penthouse în afara metropolei. Astfel, cu mașina, internaționalul român face cel mult un sfert de oră până la baza de pregătire a lui Tottenham, evitând traficul infernal. “Tricolorul” plătește, lunar, aproximativ 9.000 de lire sterline pentru a locui în superbul imobil.

Ioana Stan s-a mutat cu Radu Drăgușin. Își va continua studiile la Londra

Radu Drăgușin nu locuiește singur în penthouse. Iubita lui, Ioana Stan, îi este alături. Cei doi formează un cuplu de aproximativ patru ani. Studentă la Arhitectură (anul 5 din 7), tânăra a făcut un sacrificiu și a plecat din București pentru a fi lângă iubitul ei. Își va continua studiile la Londra și trage speranțe că se va acomoda în scurt timp cu noul mediu.

“Are aceeași prietenă de la 18 ani. E o fată extraordinară, studentă la Arhitectură. Tatăl ei face blocuri, construiește. Au o situație financiară bună. Pentru standardele României, sunt bogați. Eu nu am nicio suspiciune și cred că îl iubește pe bune. Este ceea ce îi trebuie lui Radu”, dezvăluia, recent, Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin.


Comentarii Facebook