Superbă cerere în căsătorie: Absolventă a Facultății de Psihologie de la UBB Cluj, cerută în căsătorie chiar la festivitatea de absolvire 2024- VIDEO


Cerere în căsătorie la festivitatea de absolvire a Facultății de Psihologie din cadrul UBB Cluj 

O tânără absolventă a Facultății de Psihologie din cadrul Universității „Babeș- Bolyai” a trăit fără îndoială povestea vieții ei, la festivitatea de absolvire a facultății. 

Într-o atmosferă plină de emoție și bucurie,  tânăra absolventă a Facultății de Psihologie din cadrul Universității Babeș-Bolyai (UBB), a trăit un moment de neuitat la festivitatea de absolvire a generației 2024. Iubitul ei a transformat ceremonia de absolvirea a facultății într-un moment și mai emoționant. 

Pe acordurile melodiei „Perfect” a lui Ed Sheeran, sala a fost în extaz când tânărul a pășit spre scenă cu un buchet de flori în mână. 

Tânărul a îngenuncheat în fața ei, oferindu-i buchetul de flori, după care a scos un inel și a cerut-o în căsătorie. Bianca, vizibil emoționată și cu lacrimi în ochi, a acceptat și a peceltluit răspunsul cu un sărut care a stârnit aplauze și urale din partea celor prezenți.

Sala a fost martora unui moment magic, care va rămâne pentru totdeauna în amintirile celor prezenți. Lacrimile de fericire și zâmbetele celor din sală au reflectat perfect sentimentele celor doi tineri. Festivitatea a fost mai mult decât o simplă absolvire; a fost celebrarea dragostei și a unui nou început, subliniat de melodia care a devenit instantaneu coloana sonoră a poveștii lor.

SFestivitatea nu a fost doar încheierea unui capitol academic, ci și scena unui început de poveste de iubire, inspirată de versurile emoționante ale lui Ed Sheeran. Totul a fost perfect, exact ca în melodia care i-a unit și pe ei în fața prietenilor, colegilor și a profesorilor care le-au fost alături în această călătorie minunată.

psihologie 1.png     psihologie 4.png


psihologie 3.png    psihologie 2.png


Comentarii Facebook