Duminica 6 Octombrie

Superba Monica Bîrlădeanu, mireasă de OSCAR! Rochia de la nunta cu medicul Valeriu Gheorghiță a lăsat invitații fără cuvinte- FOTO de la Nunta anului


Monica Bîrlădeanu, mireasă ca-n filme! La nunta fastuoasă cu Valeriu Gheorghiță, vedeta a arătat absolut spectaculos, într-o rochie albă de o eleganță aparte, care a atras toate privirile. Petrecerea a avut loc la Palatul Snagov, iar printre invitați s-au numărat celebrități din lumea mondenă, dar și nume importante din mediul medical și politic.

Rochia aleasă de Monica a fost departe de tipicul unei mirese clasice. Albă și presărată cu paiete argintii care sclipeau la fiecare pas, ținuta ei a fost gândită să impresioneze, și exact asta a făcut! Cu un decolteu elegant și o croială mulată care îi sublinia perfect talia, Monica a ales o rochie ce părea ruptă dintr-un eveniment de covor roșu de la Hollywood, lăsând în urmă tiparele clasice de rochie de mireasă, cu trenă și volum. Fără îndoială, look-ul Monicăi amintea de ținutele strălucitoare de la Premiile Oscar, combinând rafinamentul și o doză de îndrăzneală.

monica barladeanu.jpg

Nunta a fost deschisă de dansul mirilor, pe un vals vienez, „The Second Waltz" al lui Andre Rieu. Pentru a crea un efect special, mirii au utilizat gheață carbonică.

Screenshot 2024-10-06 123805.png


Screenshot 2024-10-06 124844.png

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță formează un cuplu discret de peste un an, preferând să țină relația departe de ochii curioșilor. Chiar și în ziua cea mare, cei doi au dorit o atmosferă restrânsă, deși luxul evenimentului și strălucirea rochiei Monicăi au fost, fără îndoială, punctele de atracție.

Petrecerea de nuntă a fost grandioasă, în compania unor invitați de top. Printre aceștia s-au numărat vedete ca Adelina Pestrițu, Andreea Raicu, Geanina Ilieș și Gina Pistol. În plus, cei doi nași, Mariana și Ionuț Tudorache, sunt prieteni vechi ai cuplului, adăugând un strop de intimitate acestui eveniment exclusivist.

Screenshot 2024-10-06 124014.png


Comentarii Facebook