Vineri 18 Octombrie

Superba Patricia de la „Casa Iubirii” a câștigat semifinala Miss România. Clujeanca studiază Jurnalism la UBB Cluj FOTO


Superba Patricia de la „Casa Iubirii” a câștigat semifinala Miss România și va studia la Cluj!

Patricia Prunean, cunoscută din emisiunea „Casa Iubirii”, a reușit să impresioneze juriul și să câștige semifinala concursului Miss România „The Crown”, desfășurată recent la Cluj-Napoca. Locul I obținut de Patricia a bucurat-o foarte tare: „Ce pot să vă transmit este că nimic nu este imposibil, aveți încredere în voi și nu lăsați nimic să vă împiedice în călătoria spre visurile voastre”, a declarat ea, entuziasmată.

Originară din Câmpia Turzii, Patricia și-a asigurat astfel un loc în marea finală a competiției, programată pentru 13 decembrie la Timișoara. Evenimentul de semifinală a avut loc la restaurantul Rodizio din Cluj-Napoca, unde opt concurente au fost evaluate în urma unor probe exigente, inclusiv defilări și o evaluare artistică. Pe lângă Patricia, Andra Horoba și Cristina Elena au ocupat locurile II și III, având astfel oportunitatea de a concura alături de ea în finala națională, prezentată de cunoscutul Dan Negru și avându-l ca invitat pe designerul renumit Cătălin Botezatu.

În paralel cu succesul său în concursul de frumusețe, Patricia a anunțat pe Instagram că va urma studii de jurnalism la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca:  „Oficial, sunt studentă la Facultatea de Jurnalism din Cluj-Napoca, din cadrul FSPAC”, a scris ea cu ceva timp în urmă, exprimându-și entuziasmul pentru noua etapă din viața sa.

În ceea ce privește experiențele sale din emisiunea de la Kanal D, Patricia a mărturisit că relația cu Patrick, cu care a încercat să formeze un cuplu, rămâne una specială pentru ea. „Patrick are o însemnătate, are locul lui în inimioara mea și mă gândesc la el. Nu urmăresc emisiunea, îmi este puțin greu să văd că interacționează cu alte fete”, a declarat ea, lăsând să se înțeleagă că speră să aibă o reîntâlnire în viitor.

După ce a lucrat ca tehnician de unghii, Patricia a realizat că își dorește mai mult de la viață și a decis să se înscrie la facultate în Cluj, îmbrățișând astfel o nouă direcție profesională.

Astfel, Patricia Prunean, superbă și plină de ambiție, îmbină succesul pe podium cu determinarea de a deveni o profesionistă în mass-media. Cu un viitor promițător în față, fosta concurentă din „Casa Iubirii” este pregătită să strălucească atât în competiția de frumusețe, cât și în cariera sa academică. „Ne vedem pe 13 decembrie în marea finală la Timișoara!”, le-a spus Patricia urmăritorilor ei. 

Screenshot 2024-10-18 115513.png

Screenshot 2024-10-18 115500.png

Citește și Superba Patricia, de la emisiunea ”Casa Iubirii”, va fi studentă la Cluj-Napoca. Ce va studia frumoasa concurentă - Ştiri de Cluj (stiridecluj.ro)

Comentarii Facebook