Surpriză la X Factor! Florin Ristei se întoarce, dar într-un rol total neașteptat, în care nu l-ați mai văzut!


Florin Ristei se întoarce la X Factor în noul sezon, însă într-un rol cu totul diferit față de ceea ce a făcut până acum! După ce a câștigat concursul în 2013 și a fost jurat în sezoanele trecute, Ristei va reveni pe scena emisiunii, de data aceasta în calitate de producător muzical. Anunțul a fost făcut recent de Antena 1, stârnind entuziasm în rândul fanilor.

În luna iulie, Antena 1 a dezvăluit că X Factor va reveni pe micile ecrane, cu o componență nouă a juriului. În acest sezon, Loredana Groza a decis să nu participe, ceea ce a dus la includerea a doi jurați noi alături de cei consacrați. Echipa de jurați din acest sezon va fi formată din Delia, Puya, Marius Moga și Ștefan Bănică, iar Florin Ristei va avea și el un rol esențial în show.

„Anul acesta am acceptat o provocare nouă la X Factor. După ce am concurat, am câștigat și am jurizat acest concurs, am decis să merg mai departe și să îmi asum un nou rol. În acest sezon voi fi producătorul muzical al emisiunii. Cine știe, poate în viitor mă veți vedea și în alte ipostaze, cum ar fi cameraman sau regizor de emisie, pentru a experimenta cât mai multe aspecte ale producției! Sunt foarte entuziasmat că am fost ales ca producător muzical pentru noul X Factor. Simt că am multe de spus în direcția artistică a acestui show. Împreună cu colegii mei din trupă și cu echipa tehnică, ne vom asigura că toți concurenții vor avea cele mai bune condiții pentru a performa la standarde înalte”, a declarat Florin Ristei, conform A1.ro.

De asemenea, el a postat pe pagina de Facebook: „Da, începe X Factor România! Anul acesta sunt producător muzical. L-am câștigat în 2013, am fost jurat în 2020 și 2021, iar acum mă ocup de direcția muzicală. Abia aștept să ne vedem la preselecții în septembrie. Hai să facem spectacol!”

Comentarii Facebook