„Te iubesc cum n-am iubit pe nimeni!”. Vlăduța Lupău, cu ochii în lacrimi, ce mesaj a transmis cea mai iubită cântăreață a Ardealului


Vlăduța Lupău radiază de fericire în aceste momente și asta pentru că are o familie extrem de frumoasă. Micuțul Iair s-a confruntat cu probleme de sănătate, fiind internat mai multe zile în spital. Acum, după ce și-a revenit, familia îl sărbătorește pe fiul cel mare al Vlăduței și al lui Adi Rus.

Vedeta a împărtășit cu fanii câteva imagini cu ea și Iair, dar și un mesaj extrem de emoționant.  

„Te iubesc cum n-am iubit pe nimeni! Au trecut 2 ani… și deja vrei tot mai puțin în brațe, deja începi să ai figuri și deja începi să spui la orice “Iair singur”. Cu greu te las să faci tot ce vrei singur, deși știu că asta e normalitatea și firescul.

Cu greu voi putea accepta că anii trec, tu crești și da… vei fi independent și nu vei mai fi doar al meu și doar în brațele mele, ca în acești ani. Orice ar fi… nu vei fi singur, eu voi fi mereu „acolo”, pentru și lângă tine. Cu dragoste și ochii în lacrimi, mami”, a fost mesajul publicat pe Instagram de Vlăduța Lupău.

vlad.jpeg

Comentarii Facebook