Sambata 26 Octombrie

Tensiunile din familia lui Culiță Sterp continuă! Iubita artistului nu a fost invitată la cununia cumnatului ei: „Dădeai dovadă de educație”


A fost sărbătoare mare în familia Sterp! Fratele lui Culiță Sterp - Iancu, și Denisa Coțolan au făcut cununia civilă în weekend, cu doar o săptămână înainte de a ajunge în fața altarului. 

Cei doi au radiat de fericire în ziua în care au spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă. Cu toate acestea, marii absenți de la eveniment au fost Daniela Iliescu, Culiță Sterp și micuțul Milan.

Acest lucru a alimentat din nou speculațiile în rândul fanilor care știu că relația dintre iubita cântărețului și mama Geta nu este una tocmai bună. 

Culiță Sterp le-a explicat tuturor că nu a putut ajunge la cununia fratelui său pentru că a avut o nuntă la care trebuia să cânte, tocmai în Italia. Apoi, internauții au început să o critice pe iubita lui, Daniela Iliescu.

Controversele au luat sfârșit, după ce Daniela le-a spus tuturor că n-a fost invitată la cununia cumnatului ei. În ciuda acestui fapt, i-a lăsat un mesaj lui Iancu Sterp, pe pagina lui de Instagram.

Casă de piatră! Să fiți fericiți toată viața”, le-a transmis Daniela Iliescu.

Mulțumim, draga noastră”, i-a răspuns Iancu Sterp.

După ce internauții au văzut mesajul pe care ea i l-a lăsat lui Iancu, unii au început să o critice: „Puteai să fii și tu prezentă la cununia lui Iancu și Denisa dacă Culiță nu a putut, așa dădeai dovadă de educația pe care tu zici că o ai”. 

Sătulă să fie trasă la răspundere, Daniela a dat cărțile pe față și i-a lăsat pe toți mască, spunându-le internauților că nu a fost invitată la marele eveniment. 

Nu am fost invitată, dar le-am urat casă de piatră” , a scris Daniela.

Mai mult decât atât, ea le-a dezvăluit tuturor că vor lua parte la nuntă: „La nuntă vom fi prezenți toți 3, acum așa a fost situația”.

Comentarii Facebook