Theo Rose și Anghel Damian, în sfârșit, în fața altarului. Cei doi au deja un copil, care a împlinit recent un an. Acum sunt gata pentru marele pas-FOTO


Theo Rose și Anghel Damian sunt gata de nuntă

Cei doi parteneri sunt pregătiți să facă marele pas, iar momentul mult așteptat se apropie rapid. Aceștia își vor uni destinele în mod oficial, iar Anghel Damian a făcut primele dezvăluiri despre nuntă. Cum va arăta evenimentul? În vara anului trecut, în luna iunie, Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți pentru prima dată. Cei doi trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade alături de micuțul lor și, în curând, urmează să facă și pasul cel mare. Nunta lor este programată pentru vara aceasta, iar regizorul a vorbit despre marele eveniment.

Anghel Damian, dezvăluiri despre nuntă

Așa cum s-a menționat, Theo Rose și Anghel Damian urmează să facă nunta în acest an. Cei doi au fost discreți și nu au oferit multe detalii până acum. Se știe că evenimentul este programat pentru vară și ar trebui să aibă loc în luna august. Acum, Anghel Damian spune că inițial evenimentul va fi unul restrâns, intim, la care vor participa doar persoanele apropiate. Theo Rose și Anghel Damian își vor lega destinele în cadrul unei ceremonii restrânse, însă nu uită nici de marea petrecere.

După ce își vor face jurămintele, cuplul plănuiește și o nuntă ca la carte, cu petrecere mare, însă asta în viitor. Aceștia nu se grăbesc și preferă să ia lucrurile pas cu pas.

„Vedem nunta ca pe un eveniment intim, ca pe un legământ în doi. Nunta cu mulți invitați ar fi ceva ulterior acestui legământ. Nu am stabilit încă date, tematici și altele de genul. Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru la început și, când vom avea timp să respirăm, cu siguranță vom găsi o formulă de petrecere mai mare”, a mărturisit Anghel Damian, potrivit viva.ro.

Și pentru că tot a vorbit de nuntă și de marea petrecere ce va urma, regizorul a dezvăluit că, în ciuda aparențelor, este un petrecăreț de primă clasă atunci când este cazul. La nunta lui, cel mai probabil, Anghel Damian va fi sufletul petrecerii și se va afla în permanență pe ringul de dans.

„Depinde foarte mult de petrecere, dar sunt eclectic în manifestări. Oscilez între exuberanță și reținere. Fie dansez ca un nebun și îi surprind până și pe cei apropiați, fie stau liniștit și studiez situațiile și întâmplările, mă poziționez ca un observator – probabil e un defect profesional”, a mai spus Anghel Damian.

Theo Rose a mai îmbrăcat o dată rochia de mireasă, la un eveniment în 2021, când a apărut la brațul lui Bogdan de la Ploiești, dar era doar o ocazie de a atrage atenția asupra faptului că urmează să laseze o piesă împreună. 

teo rose mireasa.jpg


theo-rose-momente-de-panica-din-cauza-copilului.-ce-a-patit-baietelul-artistei-3.webp

Comentarii Facebook