Miercuri 16 Octombrie

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în secret! Detalii neștiute oferite de Theo Rose despre ceremonia ascunsă: „A fost nunta cea mai...” FOTO


Theo Rose și Anghel Damian au făcut un pas important în relația lor, căsătorindu-se într-o ceremonie discretă, despre care nimeni nu a știut până acum! Artista a devenit doamna Damian în urmă cu aproximativ trei săptămâni și a dezvăluit detalii surprinzătoare pentru CANCAN.RO.

Theo a mărturisit că nu a dorit un eveniment grandios, preferând să organizeze o nuntă simplă, care a avut loc la un grătar în familie, alături de cei mai apropiați. Așa cum a explicat artista, totul a fost exact cum și-a dorit, iar ceremonia a inclus doar părinții, frații și nașii.

La eveniment, Theo a purtat cu mândrie verigheta, care se poate observa pe inelarul său. Cântăreața, aflată la lansarea noului serial „Tătuțu”, a explicat că, din cauza programului său aglomerat, nu a avut energie pentru o nuntă extravagantă, dar a fost profund emoționată de acest moment special.

„Ne-am căsătorit într-o duminică, la primărie și la biserică. A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată. Eu cânt foarte mult în ultima vreme și nu am avut energia necesară pentru o petrecere, așa că a fost ca un grătar în familie”, a spus Theo Rose, adăugând că luna de miere este planificată pentru ianuarie, dar fără fiul ei nu va pleca în vacanță.

Artista a subliniat cât de mult a crescut legătura ei cu copilul, afirmând: „El vrea cu mine să doarmă, nu cu altcineva. E o satisfacție pe care nu o pot explica. Știam că sunt în stare de această iubire maternă, atât de mare. Îmi doresc și mai mult și mai bine. Am un copil minunat, e un copil bun.”

Astfel, în ciuda valului de evenimente și a unei cariere aglomerate, Theo Rose a reușit să găsească echilibrul între viața profesională și cea personală, având acum un nou capitol în viața sa alături de Anghel Damian.

Comentarii Facebook