Theo Rose, șocată de 2500 de notificări pe vechiul cont de Hi5, cu poze din copilărie: Vor întâlnire cu o fetiță. Justițiarul din Berceni, te convoc!”VIDEO


Cântăreața Theo Rose a povestit recent o experiență neașteptată și neplăcută legată de încercarea ei de a recupera vechi fotografii din perioada copilăriei, de pe platforma Hi5, care între timp s-a transformat într-o aplicație de dating numită Tagged. Theo a dorit să își recupereze amintirile din perioada în care avea doar 7-8 ani până la aproximativ 12-13 ani, însă a avut o surpriză după ce a accesat contul.

Theo Rose a povestit întreaga experiență îngrijorătoare:

„Am poze cu mine acolo de la 7-8 ani și până la 12-13, cam acolo s-a oprit. Am intrat, m-am conectat, mi-am amintit parola, le arăt poze cu mine, am salvat câteva dintre ele, știți că am și postat săptămâna trecută o poză cu mine din 2008 și am uitat aplicația deschisă cu notificările pornite. Le-am ignorat eu zilele ăstea (...) și ce credeți? Mă uit acum, 2500 de notificări. Îmi dau acolo match să mă întâlnesc cu ei, să-ți sărut gurița și cutare, și ei se uită la poze cu o fetiță. O fetiță! Juristul din Berceni, te convoc! Că nu e ok ce se întâmplă. Nu a zis niciunul: A, tu ești Theo Rose când erai mică. Nu a zis niciun așa ceva. Păi se poate așa ceva?”


Theo Rose le-a atras atenția fanilor într-o notă alarmată că mulți utilizatori ai platformei au încercat să o contacteze, ignorând faptul că fotografiile sunt ale unei fetițe, ceea ce a ridicat semne de întrebare pentru ea. Jurata de la Vocea României a readus astfel în atenția publicului vechile platforme de socializare, precum Hi5, și transformările lor în aplicații de dating, arătând cum se poate ajunge în situații neprevăzute chiar și din simpla dorință de a accesa vechi amintiri.







Comentarii Facebook