Tinerii din Cluj sunt deja gata de Untold! Cei care nu au gașcă își caută prieteni de festival pe rețelele de socializare:,,Vreun grup care să mă adopte”


Marile festivaluri de muzică din Cluj bat la ușă! Sezonul a fost deja început de câteva evenimente mai mici, cu muzică jazz sau rock, însă tinerii așteaptă cu nerăbdare dezmățul de la Electric Castle și Untold, ambele organizate la Cluj.

Deși sunt pregătiți de muzică și zbenguială, unii stau mai prost la capitolul ,,gașcă de festival”, așa că și-au îndreptat atenția spre rețelele de socializare pentru a-și găsi un grup cu care să petreacă în zilele de festival.

Este și cazul unui tânăr de 23 de ani care a căutat o astfel de gașcă pe un forum destinat clujenilor. 

,,Mi-ar plăcea să merg anul asta la Untold, dar nu am niciun grup de prieteni cu care să merg. Mă gândeam dacă e vreun grup 20-25 ani care să mă adopte would be nice (n.red ar fi drăguț)!

Daca nu, voi merge singur, aia e. Feel free sa îmi lăsați un mesaj, thanks ( n. Red nu ezitați să-mi trimiteți un mesaj, mersi)!’’, a scris tânărul. 

Clujenii nu au ezitat să vină cu sfaturi, mulți dintre ei menționând că experiența de festival se traiește la fel de frumos și solo.

,,Eu zic sa mergi si singur, dacă nu iți găsești oameni cu care să mergi. I will do the same (n.red voi face la fel) la Electric, din aceleași motive ca și tine.

Deși am stat pe gânduri o vreme, am realizat că mi-ar părea mai rău dacă aș rata niște trupe pe care le ascult de mult timp, decât îmi pare ciudat să merg singură. Oricum e o mare de oameni pe-acolo, you blend in ( n.red te amesteci printre ei) și uiți că ai mers singur.”, l-a sfătuit o tânără.

,,Anul trecut la Saga am rămas în ultima zi singur. M-am distrat mai bine ca în primele 2 seri. Ideea e să te duci mai în fața scenei unde e lumea mai înghesuită și nu o sa te simți singur.

Plus că dacă ești puțin atent în jurul tău o să vezi o grămadă de oameni singuri. Mulți chiar dacă au grup, nu se înțeleg la ce artist să meargă și se despart. Anul ăsta o să fac la fel, o zi o să merg singur. Btw, mi-aș dori să vin 1 zi si la Untold. Nu am fost niciodată. Ne putem întâlni”, a transmis un internaut.

Se pare că și alți festivalieri sunt în aceeași situație, tânărul primind și câteva invitații să li se alăture de la persoane care nu au încă ,,gașcă”.

Festivalul UNTOLD va fi organizat la Cluj-Napoca în perioada 8-11 august.

Comentarii Facebook