Duminica 29 Septembrie

Trei ZODII intră în sezonul ABUNDENȚEI din 1 iulie. Astrele le aduc câștiguri substanțiale, fiecare provocare se va transforma într-o mare oportunitate


Din 1 iulie apar câștiguri financiare pentru aceste trei semne zodiacale. Ele se pot aștepta la o promovare, o rambursare sau orice legat de bani în buzunarele lor. Acești nativi vor atrage belșugul ca un magnet. 

Horoscop special: Berbec

Bine ai venit în sezonul abundenței — și dacă cineva este pregătit pentru el, acela ești tu, dragă Berbec. Ai muncit din greu pentru a ajunge aici și visele tale au fost atât de bine ajustate încât simți că ești mai mult decât pregătit să faci totul să se întâmple. În timpul acestui tranzit Uranus/Vărsător, ești pe cale să primești abundența despre care știi că ești destinat. Zilele de dorință și lipsă se apropie de sfârșit. Ai trăit vremuri grele și ai văzut și vremuri excelente.

Toate acestea îți oferă cunoștințe că natura este despre flux și reflux. Cu alte cuvinte, câștigi unele și pierzi altele — și începând de luni, 1 iulie, ești pe cale să începi o nouă serie de victorii. Nu este doar un sezon de abundență, este un sezon de încredere în sine și iubire pentru tine, așa că, în adevăr, nu poți fi învins. Aceasta este vara abundenței și ai de gând să o faci să dureze cât mai mult posibil. Gândirea pozitivă susține acest lucru și pune totul în mișcare. Energia Vărsătorului ajută la menținerea ei vie și înfloritoare.

Horoscop special: Săgetător

Ești pe cale să intri într-un sezon de abundență și iubire deoarece ești deschis forțelor naturii și ai învățat că dacă te armonizezi cu ele în loc să le lupți, de obicei sfârșești prin a beneficia — chiar dacă aceste beneficii vin cu lecții puternice. Ești mereu deschis pentru învățare și de data aceasta, pe 1 iulie, vei vedea cum răbdarea și învățarea bine duce la abundență și profit. Ești pe cale să începi un stil de viață complet nou, dragă Săgetător, unul bazat pe iubire de sine și stimă de sine. Abundența pe care o atragi în toate domeniile este rezultatul eforturilor pe care le-ai depus pentru a-ți îmbunătăți viața. Ai făcut asta și știi acest lucru — și acum, poți să te relaxezi și să experimentezi roadele muncii tale.

Viața este bună și cu această influență omniprezentă a Vărsătorului, nu poți vedea decât soare și curcubee în față. Da, sună naiv și copilăros, dar avem voie să simțim sentimente amuzante de acest gen, nu-i așa? Așa că, dă-te peste cap sentimentelor dulci care vin cu iubirea abundentă și fericirea.

Vărsător

Dacă cineva va reacționa pozitiv la toată această energie Uranus/Vărsător, acela ești tu, Vărsător, așa că nimic din ceea ce urmează să se întâmple nu te va șoca prea mult. Totul este bine în lumea ta, deoarece simți că această stare de abundență este dreptul tău din naștere. Ai fost menit să trăiești în abundență și lumină, și acum, este destul de clar că ai avut dreptate tot timpul. Este aici.

Și ești, de asemenea, o persoană recunoscătoare, ceea ce ajută la amplificarea marelui dar pe care îl primești. Ceea ce începe ca un semn că lucrurile merg bine pentru tine, progresează treptat într-o schimbare completă în modul în care îți trăiești viața. Viitorul nu doar că arată luminos pentru tine, Vărsător, ci arată uimitor și atrăgător.

Aceasta va fi o vară grozavă pentru tine, deoarece ai propriul tău karma de trăit și atât de mult din acesta te conduce către locuri și mai bune. Poate că ești perfect fericit ‘așa cum ești’ acum, dar vei vedea că luni, 1 iulie, îți arată că sunt încă noi descoperiri de făcut și că da, într-adevăr, ești deschis și pentru asta.

Comentarii Facebook