Vineri 27 Septembrie

Tzanca Uraganu, revoltat pe milionarii bătrâni din România: „Nu s-a auzit nimic de voi să ajutați pe cineva”



Cântărețul de manele Tzancă Uraganu se ia de milionarii bătrâni din România, care au averi de zeci sau chiar sute de milioane de euro. 

El spune că nu înțelege de ce nu aleg să ajute sinistrații, la fel cum Gigi Becali o face, ca de fiecare dată. 

Băi, asta nu pot să înțeleg. Am 80 de ani, de exemplu, am sute de milioane de euro, poate mai mult, și să nu fac și eu câteva case la oamenii aceștia care plâng?”, a spus cântărețul. 

Mai mult, Tzancă îi critică pentru faptul că nu s-a auzit nimic de miliardarii care se îndreaptă spre 80 ani să facă o faptă bună, să-i ajute pe cei în nevoi. 

Dar unii oameni, miliardari care au 70-80 de ani și sute de milioane de euro și nu s-a auzit nimic de voi să ajutați și voi pe cineva. Ați văzut domnul Columbeanu, să nu uitați, da? Viața e și așa și așa. Și pe domnul Columbeanu eram supărat, dar am aflat că a ajutat și el cât de cât, nu la nivelul la care trebuia, și viața a ajuns în punctul ăsta. Care e problema sa ajutați și voi, milionarii României? Trăiți mai mult, sărăciți? Ce să mai zicem de domnul Becali? Ați văzut și voi TikTokurile cu bătrânii care au apărut, puteți să stați așa? Mă chinui de 3 zile să dau de o femeie de acolo că am văzut cum plângea.”, își încheie declarația Tzancă.


Comentarii Facebook