Duminica 8 Septembrie

Ultimele zile din luna iulie vor fi de bun augur pentru 4 zodii. De unde vor reuși să adune mai mulți bani pentru dorințele lor costisitoare


Ultimele zile din luna iulie vor fi de bun augur pentru 4 zodii prospere, care se bucură de venituri mai mari. Ele se vor bucura de o perioadă prielnică atât pentru planurile lor de familie, pentru câștiguri, dar și pentru călătorii.

Zodia Leului

Persoanele care s-au născut în zodia Leului vor beneficia de energia și forța lui Venus și vor avea șansa să prospere la final de iulie. Este o perioadă deosebită pentru ele și vor avea parte de împliniri în viața de familie datorită faptului că vor reuși să câștige mai bine și să le asigure celor dragi un trai lipsit de griji. Vor munci mai mult, dar efortul lor va fi răsplătit și mulți dintre ei vor găsi a doua sursă de venituri în servicii, comerț sau educație.

Zodia Taurului

Nativii Tauri vor avea câteva oportunități rare în carieră și în afaceri, spre final de iulie, datorită lui Mercur. Nu se vor mai întâlni cu ele prea curând, astfel că trebuie să profite de ocazie, să grăbească lucrurile și să-i stimuleze pe cei alături de care lucrează pentru a câștiga mai bine. Sunt mai norocoși cei care au deja o funcție de conducere, dar nici subalternii nu vor fi uitați de astre. Lor le va merge mai bine dacă sunt creativi și vin cu idei noi pe care nu se tem să le pună în practică.

Zodia Vărsătorului

Vărsătorul este o zodie plină de resurse, capabilă de multe realizări și schimbări benefice. Adesea, persoanele născute în Vărsător sunt considerate norocoase. Energiile astrelor se împletesc în mod activ la final de iulie și vor aduce zile pline de șanse pentru nativii Vărsători. Ei vor avea de câștigat îndeosebi în plan profesional, pentru că vor descoperi cea mai bună cale de a prospera. Mulți vor avea ocazia să avanseze pe post, să ocupe un loc de muncă mai bun, să își continue studiile, dacă sunt mai tineri, sau chiar să plece la o specializare în străinătate.

Zodia Fecioarei

Destinul persoanelor născute sub semnul Fecioarei va străluci în luna iulie. Vor fi favorizați îndeosebi cei care s-au născut în ultima decadă a zodiei lor, adică în perioada 12 – 22 septembrie. Aceștia vor prospera și vor aduna sume mai mari de bani, fie că le primesc dintr-o moștenire, fie pentru că vor găsi mai ușor noi surse de câștiguri. Mulți dintre ei vor lucra la proiecte interesante în afara serviciului și vor descoperi că pot realiza multe lucruri datorită ingeniozității lor, fără să cheltuiască sume mari de bani.   


Comentarii Facebook