Sambata 12 Octombrie

Un student la Cluj, la regie de operă, a întors toate scaunele la Vocea României! ”Vreau să fiu eu! Vreau să fiu liber!” VIDEO


Ionuț Hanțig a impresionat cu interpretarea piesei ”Unholy” a lui Sam Smith, dar și cu mesajul său.

Tânărul este student la Conservator în Cluj-Napoca, la secția de regie de operă. Întrebat de Smiley cum de a ales să urmeze cursurile unei specializări atât de neobișnuite, Ionuț a spus că el a vrut toată viața să fie artist de scenă (front man) dar consideră că această facultate îl ajută să-și construiască identitatea de artist.

Nu își dorește să facă regie toată viața, ci să devină un artist de scenă, dar este o disciplină care il ajută să se dezvolte.

De asemenea, crede că orice artist trebuie sa aibă un mesaj iar mesajul lui este ”Vreau să fiu eu! Vreau să fiu liber!”. Theo Rose și Horea Brenciu au rezonat foarte bine cu acest mesaj. ”Tu reprezinți ideea Vocii României” a spus Brenciu.

Și Smiley l-a complimentat. ”Mi-a plăcut varianta ta un pic mai mult chiar decât varianta lui Sam Smith. Mi-ar plăcea să lucrăm împreună” a spus el

Cei cinci jurați s-au străduit să-l atragă în echipele lor, dar Ionuț a decis să aleagă echipa Irinei, care a fost și prima care și-a întors scaunul.


Vezi VIDEO

Comentarii Facebook