Unul dintre cei mai doriți bărbați de pe planetă a venit în România pentru iubita lui. Cine este frumoasa care a furat inima celebrului actor - FOTO


Michele Morrone, faimosul actor și unul dintre cei mai râvniți bărbați din lume, s-a îndrăgostit de o româncă de o frumusețe uluitoare. 

Ceea ce părea o seară obișnuită pentru clienții unui restaurant din București s-a transformat într-un moment special când Michele Morrone și-a făcut apariția. Fanii din România au fost în extaz să-l vadă în realitate pe starul internațional. Vizita lui nu a fost legată de proiecte profesionale, așa cum s-ar fi așteptat mulți, ci de motive personale: Michele a venit să-și viziteze iubita româncă.

Starul italian în vârstă de 33 de ani s-a îndrăgostit cu adevărat de o româncă care i-a dat lumea peste cap. Numele ei este Bogdana Tancău.

b2.jpeg

Se pare că cea care i-a pus inima pe jar locuiește în București și este antrenoare de fitness. Corpul ei este unul pe măsură și nu este de mirare că starul internațional s-a îndrăgostit de ea. Bruneta deține propria sală de fitness în Capitală și are o carieră de succes în domeniu, scrie Spynews.ro.

Michele Morrone a devenit cunoscut în lumea întreagă după ce a avut cel mai important rol din seria de filme „365 de zile” care a făcut ravagii la nivel mondial.

La momentul actual actorul italian este unul dintre cei mai doriți bărbați și are milioane de fane din toată lumea. Starul internațional a fost căsătorit cu designera libaneză, relație din care au rezultat și doi copii, și anume doi băieți: Marcus și Brando. După 4 ani cei doi și-au spus adio, iar pentru Michele Morrone aceea a fost una dintre cele mai grele perioade din viața sa.

al3.jpeg

Comentarii Facebook