Vacanță cu peripeții pentru Smiley și Gina Pistol. Ce s-a întâmplat la hotelul la care au fost cazați: ,,Ia halatul pe tine, geanta cu bani și vedem noi”


Smiley și Gina Pistol au avut parte de o vacanță cu mai multă aventură decât s-ar fi așteptat cei doi. Plecați în Cipru pentru a se relaxa și a se bucur de câteva zile frumoase, cei doi s-au trezit brusc în mijlocul unui incident care le-a pus la încercare calmul și răbdarea.

Îndrăgitul artist a povestit, într-o manieră amuzantă, o întâmplare care i-a speriat în primele ore ale dimineții.

Smiley și Gina au decis să își ofere o vacanță doar în doi, pentru a profita de ultimele zile calde din Cipru. Artistul a povestit cu umor că, înainte de plecare, a avut un concert minunat și a trebuit să își facă bagajele rapid: ”Am dormit (doar eu) 2 ore, iar la 3 ne-am trezit, adică doar eu, să plecăm la aeroport”.

După o întârziere de circa două ore, au ajuns în Cipru, unde prima zi a fost una minunată, plină de soare și relaxare. Cu toate acestea, aventura lor abia urma să înceapă. 

,,Ne-am trezit brusc de la alarma de incendiu, nu știam ce ni se întâmplă. Credeam că încă visăm”, a povestit Smiley, descriind haosul care a urmat.

Alarma de incendiu i-a ridicat din pat pe Smiley și Gina Pistol la primele ore ale dimineții. ”Haos nebun! Că nici nu înțelegeam ce zicea băiatul ăla în greacă. Gina, ia halatul pe tine, geanta cu bani și vedem noi ce și cum”, a adăugat cântărețul, descriind cum au fost nevoiți să evacueze hotelul rapid, coborând pe scări, potrivit playtech.ro.

După câteva minute de confuzie totală, cei doi, împreună cu ceilalți turiști, au așteptat afară pentru a înțelege ce se întâmplă. ”Nu vedeam nici fum, nici flăcări”, a spus artistul, însă curând au aflat că nu era vorba de un incendiu. ”După 5 minute, am fost anunțați că nu a fost neapărat o alarmă falsă. Doar că nu a fost de incendiu, ci de inundație.”


Comentarii Facebook