Valeriu Gheorghiță și Monica Bîrlădeanu sunt pregătiți pentru luna de miere. Unde vor pleca în această iarnă


Monica Bîrlădeanu a „dat din casă”, în cadrul unui interviu la Pro TV, cu privire la destinația unde va merge cu soțul ei, Valeriu Gheorghiță, în luna de miere. 

Actrița a precizat că până la mijlocul lunii noiembrie va fi ocupată cu diverse proiecte, fără timp liber pentru vacanțe. Cu toate acestea, a dezvăluit că la iarnă plănuiește să meargă la schi, un hobby pe care îl așteaptă cu nerăbdare.

„Am intrat și eu într-un proiect, până pe 18 noiembrie nu am timp liber, probabil fac niște mici călătorii, dar tot așa, în scop de serviciu să zice, în această perioadă și doar în țară. Dar cred că viața începe după…la sfârșit de noiembrie. După asta mă gândesc…schi, neapărat schi. Trebuie, păi cum? Vine iarna și schiez!”, a declarat Monica Bîrlădeanu. 

Reamintim că cei doi au avut o nuntă de vis la Palatul Snagov, pe 5 octombrie 2024. Monica Bîrlădeanu a ales să poarte în cea mai importantă zi din viața ei două ținute, care au impresionat invitații în aceeași măsură. 

Pentru cele două rochii de mireasă, ambele model sirenă ce i-au pus în valoare formele, Monica ar fi cheltuit nu mai puțin de 3000 de euro. Totodată, la nunta au participat vedete de top, cum ar fi Adelina Pestrițu, Andreea Raicu, Geanina Ilieș și Gina Pistol.


Comentarii Facebook