Marti 17 Septembrie

Viața la bloc nu e deloc simplă și ușoară. Nu mai aduce liniște nici moștenirea: „Mi-i frică să nu alunge vecinul chiriașii”


Se spune că viața la bloc nu e mereu simplă și ușoară, căci mereu se mai găsește câte un vecin nemulțumit de ceva. Unora nu le aduce bucurie nici moștenirea apartamentului bunicii din cauza vecinilor insistenți, care riscă să le alunge chiriașii. 

„Am moștenit apartamentul bunicilor. Momentan îl renovez și plănuiesc să îl dau la închiriere. Problema este că am un vecin sub mine (fosilă mergătoare), care face scandal din orice. Pentru el orele de liniște 13-15 sunt sfinte. Muncitorii nu dau cu bormașina, nu bat cu ciocanul în orele astea, însă vecinul a chemat poliția deja de două ori pentru simplul fapt că mergeau sau vorbeau prin casă.

Nu numai acum, dar și când trăiau bunicii meu, asta făcea scandal. Venea la ușă, amenința, dacă erau ore de liniște eu cu părinții nu aveam voie sa venim, nu ai voie să-ți faci dus după ora 22, nu nimic că îl deranjezi. Punea și încă pune mesaje pasiv-agresive pe holul scării, vine la usa, suna la interfon, din astea.

Din ce am înțeles deja l-au mai dat 2-3 vecini în judecată și poliția deja îl știe puțin cu capul, i s-a zis ca i se da amenda data viitoare dacă mai suna. Omu tot zice ca vorbește cu comisaru, cu sefu poliției, etc.

Eu vizavi de el n-am probleme, sar și eu la ceartă, iar dacă m-aș muta acolo i-aș da de cap cumva. Însă problema apare la faptul că vreau să închiriez apartamentul, și mi-e frica sa nu alunge chiriașii după cateva luni sau sa nu mai îl pot închiria.

Întrebarea mea: ce pot să-i fac legal ca să-l potolesc?”,  a relatat proprietarul, pe o rețea de socializare.

Deși situația e extrem de deranjantă, din punct de vedere legal nu prea poți face nimic cu vecinii deranjați de orice. 

Comentarii Facebook