VIDEO Actorul Bob Rădulescu a găsit PUNCTUL feminin, căutat de ani de zile: „Ca orice bărbat, măcar o dată în viață trebuie să îl găsesc și eu!”


Actorul clujean Bob Rădulescu a avut o „descoperire” neașteptată în timp ce aștepta, aparent fără noroc, să-și rezolve o problemă la RAR. „Aveam programare, dar era închis. Așa că m-am oprit să mănânc ceva la Food Court”, povestește Bob, relatând cum a fost atras de un mesaj misterios: „Spre Punctul G”. Hotărât să nu rateze ocazia, a decis să urmeze indicația, glumind că, „odată-n viață, orice bărbat trebuie să-l găsească!”.

„Aveam programare la RAR și cum era închis, am venit lângă, să mănânc ceva la Food Court și când am intrat aici am văzut o chestie atât de mișto: „Spre punctul G”. Și ca orice bărbat în viață am zis odată și o dată în viață trebuie să îl găsesc și eu. Și am venit la această chestie și niște oameni drăguți m-au oprit pe covorul roșu. (...) Am venit la premieră. De doi ani aștept! Tematica filmului e Juicy, sunt discuțiile de dormitor, în cercurile de prieteni, unde îți iese, unde nu-ți iese. L-ai găsit, nu l-ai găsit și e după multă așteptare și după mult periplu”, a declarat Bob Rădulescu. 

Ce a găsit, de fapt? Bob era, de fapt, pe covorul roșu la intrase avanpremiera filmului Spre Punctul G, o comedie așteptată de doi ani, plină de momente spumoase despre dragoste, prieteni și dilemele comune. „Tematica e juicy, discuții de dormitor despre cum ne iese și cum nu ne iese,” spune actorul despre filmul independent, produs 100% în Târgu Mureș și dublat și în maghiară.

Spre Punctul G” este un film independent, ce va fi lansat în cinematografe pe 11 octombrie 2024, promițând să ofere o doză sănătoasă de umor și ironie despre întâmplări în care oricine se poate regăsi.

Comentarii Facebook