Sambata 12 Octombrie

VIDEO Andra a mers la nutriționist, după critici legate de greutate! Ce a convins-o? „Vreau să încap într-o rochie cu o măsură mai mică. Dar nu e asta”


Andra a dezvăluit recent o schimbare majoră în stilul ei de viață, punând accent pe sănătate și echilibru, nu pe diete stricte. Vedeta, cunoscută pentru energia debordantă și programul încărcat de evenimente și concerte, a decis să colaboreze cu un nutriționist pentru a învăța cum să își adapteze alimentația la un ritm de viață sănătos. Ea a explicat motivele din spatele acestei alegeri într-un mesaj adresat fanilor:

„Dragii mei, am fost recent să vorbesc cu un nutriționist, care mi-a explicat că reeducarea alimentară înseamnă sănătate, nu diete stricte! Nu mă veți vedea numărând calorii, dar sigur mă veți vedea adoptând un stil de viață sănătos, perfect pentru ritmul alert în care îmi trăiesc fiecare zi. Cu o perioadă plină de proiecte și concerte care urmează, am ales să-mi iau alături prietenii de la NaturHouse Romania, care mă vor ghida zilnic cu sfaturi de nutriție. Ce ziceți, sunteți cu mine?”

Andra i-a spus nutriționistei că sănătatea este obiectivul ei principal, chiar dacă recunoaște că își dorește să arate bine:

„Nu e dorință de a arăta bine. Pentru că... sigur că există și asta. Ca femeie îmi doresc să arăt bine, să încap într-o rochie cu o măsură mai mică, sigur că sunt dorințele ăstea. Dar cred că, în ceea ce mă privește, sănătatea este pe primul loc. Dacă sunt sănătoasă, pot să îmi duc la bun sfârșit toate proiectele”, i-a spus Andra nutriționistei.

Cu o agendă încărcată de concerte și proiecte, Andra își propune să își păstreze energia și vitalitatea, punând pe primul loc starea de bine. Motivația Andrei ar putea inspira și alte persoane să își prioritizeze sănătatea înainte de orice alt obiectiv estetic.


Comentarii Facebook