VIDEO Andreea Bănică, ținută incendiară pe scenă, care a lăsat totul la vedere. Imaginile video de la ultimul ei concert au încins internetul!


Andreea Bănică a stârnit un val de reacții în mediul online după ultima sa apariție la concert, unde ținuta aleasă a dat naștere unor controverse. Artista, cunoscută pentru silueta sa de invidiat, a purtat o ținută extrem de sexy, care a atras atât admirația, cât și criticile publicului. Într-un video unii fani au remarcat că artista are doar un top care lasă să se vadă mai mult poate decât ar fi trebuit, după cum au considerat unii fani, în timp ce cânta și dansa energic pe scenă.

După spectacol, Andreea a postat pe Instagram câteva fotografii care au continuat să alimenteze discuțiile. Deși mulți i-au lăudat aspectul fizic și au fost impresionați de felul în care reușește să se mențină la 46 de ani, alții nu au ezitat să critice alegerea sa vestimentară. „La cum ai dansat în acel top... mai bine lasă :))))”, a comentat un utilizator pe TikTok.

Criticile nu s-au oprit aici, un alt internaut catalogând-o drept „depravată” și acuzând-o că „altceva decât să stai cu sânii pe afară nu știi!!!”. Alții au ironizat situația, insinuând că „burtiera nu a dormit mai mult de două ore și a cedat”.

Deși părerile sunt împărțite, Andreea Bănică pare să nu fie deranjată de valul de comentarii, continuând să se bucure de succesul său pe scenă și de atenția pe care o primește. „Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place!”, a concluzionat cineva în mediul online.

Screenshot 2024-08-28 071532.png

Comentarii Facebook