VIDEO Batman, apărătorul Clujului, la „plimbare prin Mărăști: „S-a stricat batmobilul și a luat-o la pas să „apere” orașul, la ceas de seară”


Batman, apărătorul Mărăștiului! Clujul, din nou pe valul supereroilor – VIDEO

După Darth Vader, care a făcut senzație în primăvara 2024 plimbându-se în zona Teatrului Național din Cluj-Napoca, acum  își face apariția Batman pe străzile din cartierul clujean Mărăști. Îmbrăcat în costumul său iconic, un „supereroul” s-a plimbat nestingherit prin cartier, iar reacțiile celor din jur au fost pe măsură… mai exact, aproape inexistente!

S-au obișnuit probabil deja cu personaje de film apărând în momente complet neașteptate! Așa că trecătorii și-au continuat drumurile fără să se oprească pentru a privi sau a-l fotografia pe „Apărătorul Mărăștiului.”

Cu un mers apăsa, Batman și-a făcut apariția într-un stil la fel de discret ca și alter ego-ul său, Bruce Wayne. Deși costumul era impecabil, iar atitudinea personajului serioasă, „eroismul” de seară a rămas fără răspuns. Oamenii nu s-au arătat prea impresionați, cel mai probabil deja antrenați de Darth Vader și s-au amuzat că a ieșit să apere orașul:  „S-a stricat batmobilul și a luat-o la pas să „apere” orașul, la ceas de seară”. Deja plimbările de seară prin Cluj încep să semene cu adevărate scene de film :)., așa că nu ar fi nimic surprinzător când ieși pe stradă să dai nas în nas cu Superman sau cine știe ce alt supererou, „protector” al Clujului. 

Citește și Darth Vader, la o plimbare de seară, prin Cluj: „Mergi liniștit, și apare ăsta, ce faci?” - VIDEO - Ştiri de Cluj

Screenshot 2024-10-26 180932.png

Comentarii Facebook