VIDEO Bob Rădulescu despre cât de scump e Clujul: E cel mai recent oraș lansat de Apple/ Bine ați venit în Cluj 16 Max Pro! 1000 de euro, două camere


„Cluj 16 Max Pro”: Bogdan Bob Rădulescu și colegii de la Epic Show ironizează chiriile din Cluj în cel mai tare video 


Într-un nou clip viral pe Epic Show, actorul clujean Bogdan Bob Rădulescu nu se abține și face haz de necaz pe seama chiriilor exorbitante din Cluj. Cu umorul său inconfundabil, Bob Rădulescu a declarat: „A ajuns Clujul ăsta să fie atât de scump, ba ai impresia că e cel mai recent oraș lansat de Apple!” Gluma actorului a stârnit hohote de râs, iar colegii săi din trupă nu s-au lăsat mai prejos.

Unul dintre colegii săi a reacționat rapid și a completat: „Scrie la intrare: Bine ați venit în Cluj 16 Max Pro, două camere, 1000 de euro!” – o ironie savuroasă la adresa prețurilor amețitoare ale chiriilor din orașul transilvănean.

Pe lângă chiriile care depășesc imaginația, colegii au glumit și pe seama parcărilor din Cluj, care sunt și ele la fel de... premium. Un alt coleg din trupă a punctat ironic: „Am parcat mașina în centru, dar ieșeam mai ieftin dacă îmi cumpăram alta decât să o scot din parcare”.

Clipul postat de Epic Show dă glas frustrărilor locuitorilor din Cluj, care se confruntă zilnic cu prețuri din ce în ce mai mari. Reacțiile au fost pe măsură, mulți utilizatori comentând că glumele, deși extrem de amuzante, sunt, din păcate, foarte aproape de realitate.

Cu sarcasmul la cote maxime și comparațiile ingenioase, Bogdan Bob Rădulescu și trupa Epic Show au reușit să surprindă perfect absurdul situației locative din Cluj. „Când lansează Apple și următorul model de chirie?” – a fost una dintre întrebările ironice ale fanilor, după ce au urmărit clipul.

Rămâne de văzut dacă „Cluj 16 Max Pro” va deveni noua etichetă neoficială a orașului! :)

Comentarii Facebook