VIDEO. Ce familie frumoasă are Vlăduța Lupău! Îndrăgita artistă clujeană e răsfățată de Adi Rus și fiul său


Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România, artista având mii de fani care o urmăresc pe rețelele de socializare și cu care ține legătura în permanență. 

Vlăduța Lupău se mândrește cu familia minunată pe care și-a construit-o alături de Adi Rus. Cei doi au împreună un băiețel, iar anul acesta vor deveni părinți pentru a doua oară. Iair o să aibă un frățior cu care să se joace.

Adi Rus, fost portar la CFR Cluj, nu uită niciodată să o răsfețe pe frumoasa artistă.

„Ai de mine. Să nu credeți că sărbătorim ceva”, a transmis Vlăduța Lupău, pe o rețea de socializare, în care Adi Rus vine cu micuțul Iair la vedetă cu un buchet imens de trandafiri. 

Vlăduța Lupău se pregătește să devină mamă pentru a doua oară! Artista a anunțat că este însărcinată la finalul lunii martie 2024, atunci când a apărut pe scenă într-o rochie lungă și mulată ce îi lăsa la vedere sarcina avansată.

Soția lui Adi Rus a dat vestea într-un mod inedit în timpul unui concert. Aceasta a apelat la ajutorul fiului ei, Iair, care a scos la iveală faptul că va avea un frățior. Momentul emoționant a fost urmărit cu atenție de public.

Comentarii Facebook