Vineri 13 Septembrie

VIDEO Cel mai emoționant moment de la concertul Ed Sheeran de la Bucureșți. 60.000 de români cântă cu Ed Sheeran și Calum Scot:„You are the reason”!


Momente magice aseară pe Arena Națională din București. 60 de mii de români au fost martorii unui spectacol de neuitat, când Ed Sheeran a electrizat scena. Momentul culminant al concertului a fost probabil duetul său cu Calum Scott, când au cântat împreună balada emoționantă „You Are the Reason.”

Cei doi artiști au reușit să aducă publicul la lacrimi, iar întreaga arenă a vibrat pe versurile pline de semnificație: „Aș urca fiecare munte, și aș înota prin fiecare ocean” („I'd climb every mountain, and swim every ocean”), în timp ce mii de voci se alăturau refrenului. Atmosfera a devenit aproape magică, fiecare suflet din public fiind conectat la aceeași energie emoțională.

Dacă nu ați fost acolo putetți vedea în clipul video de mai jos momentul, se poate observa cum întreaga mulțime cântă în cor „Pentru că ești motivul... care îmi dă puterea să trăiesc” („Cause you are the reason... I need you to hold me tonight”), creând un moment unic și de neuitat.

Concertul de pe Arena Națională a fost cu siguranță unul dintre cele mai minunate evenimente muzicale din acest an, iar duetul dintre Ed Sheeran și Calum Scott va rămâne mult timp în inimile tuturor celor prezenți.

Comentarii Facebook