Sambata 12 Octombrie

VIDEO Cluj: O Dacie vintage este atracția zilei! Bijuteria pe patru roți e veche de zeci de ani, dar arată ca un „fotomodel” :„Pare mai tânără ca mine!”


Bijuteria pe patru roți vintage care a învins timpul

O Dacie neagră veche de zeci de ani, parcată în fața Casei de Cultură „Dumitru Sopon” din Gilău, județul Cluj este atracția momentului! Bijuteria pe patru roți a reușit să fure privirile tuturor trecătorilor, căci pare scoasă direct dintr-un muzeu auto. Aarată atât de bine încât te face să te întrebi dacă nu cumva a fost teleportată dintr-o altă eră! :)

Surprinsă în toată splendoarea sa, Dacia a lăsat impresia că timpul a uitat să își pună amprenta asupra ei. „Felicitări, proprietarului!” a exclamat cel care a filmat momentul, adăugând un strop de nostalgie și admirație pentru efortul deosebit de a menține acest simbol al automobilismului românesc într-o stare impecabilă.

Localnicii nu s-au putut abține să nu facă poze alături de această legendă, iar unii chiar au glumit că Dacia ar putea să le povestească despre aventurile ei din trecut. „Dacă ne-ar povesti, s-ar putea să ne facă să ne simțim vinovați pentru mașinile noastre moderne!”, a glumit un trecător, provocând zâmbete în jur, în timp ce un altul a spus că mașina „arată mai tânără” ca el.

Se pare că chiar și atunci când vorbim de mașini vechi sau „expirate”,  că frumusețea și valoarea nu se demodează, ci devin mai prețioase în timp. 

Comentarii Facebook