Marti 17 Septembrie

VIDEO. Cum arată scena principală de la UNTOLD 2024. Tema din acest an, inspirată din frumusețea Transilvaniei: „Human is Nature”


Festivalul UNTOLD urmează să își deschidă porțile în doar câteva zile, iar petrecăreții pot vedea astăzi primele imagini cu scena principală. Parcul Central din Cluj este pregătit să primească artiști din toată lumea.

Cu peste 250 de artiști internaționali și naționali pregătiți să urce pe cele opt scene, festivalul UNTOLD va oferi fanilor live act-uri în premieră pentru un festival din România: Sam Smith, Lenny Kravitz, Burna Boy, dar și un line-up din care fac parte cei mai mari DJ ai lumii: Swedish House Mafia, Martin Garrix, Lost Frequencies, Dimitri Vegas & Like Mike, Purple Disco Machine, FISHER, Carl Cox, Black Coffee.

Anul acesta, festivalul celebrează legătura profundă dintre om și natură. Tema principală fiind „Human is Nature/Omul este natură”. Așadar, în cele patru zile de festival, organizatorii ne invită nu doar într-o călătorie muzicală, ci și una de reconectare cu natura, într-o lume cucerită de AI. 

Festivalul UNTOLD 2024 are loc între 8 și 11 august, scena principală a fost deja montată și arată splendid. 

CEA MAI MARE SCENĂ PRINCIPALĂ DIN ISTORIA UNTOLD

Producția de anul acesta este impresionantă. Pentru a aduce întreaga logistică a festivalului a fost nevoie de 380 de TIR-uri. Festivalul se întinde pe o suprafață de 235.000 de metri pătrați și așteaptă sute de mii de participanți în cele 4 zile și 4 nopți de magie. 

Peste 13.000 de oameni din peste 20 de țări construiesc acum lumi și decoruri de poveste pe stadionul Cluj-Arena și împrejurimi.

Scena principală va avea peste 900 de metri pătrați de ecran LED, 110 metri lățime și 30 de metri adâncime. Greutatea scenei depășește 500 de tone. Energia utilizată la scena principală provine din surse regenerabile.

În 2024, UNTOLD, unul dintre cele mai frumoase festivaluri de muzică din lume, își invită fanii să redescopere și să celebreze legătura autentică cu natura umană. Inspirat de frumusețea și misterul Transilvaniei, UNTOLD 2024 nu va fi doar un festival, ci o călătorie care ne invită la reconectare. Acest nou capitol din povestea UNTOLD ne amintește că ,,omul este natură”, iar festivalul devine locul în care fanii pot simți bucuria prin puterea muzicii care ne aduce de fiecare dată împreună.

Vor fi scene impresionante și music spot-uri speciale, peste 70 de vendori, un Fashion Village, zeci de activări ale partenerilor, animatori și dansatori care vor defila prin festival, precum și multe surprize.

Programul pentru ridicarea brățărilor de festival este următorul:

Parcul Central “Simion Bărnuțiu”: 6-7 august, între orele 16:00 - 22:00, pentru deținătorii de abonamente General Acces, VIP și bilete DAY 1, cu Check-in online.

În tmpul festivalului, ridicarea brățărilor se poate face în intervalul orar 16:00 - 04:00, la Parcul Central “Simion Bărnuțiu”. Acest punct de ridicare este dedicat fanilor care dețin abonamente General Acces, VIP sau bilete de o zi, aferente fiecărei zile de festival.

Porțile magice ale universului UNTOLD se deschid joi, 8 august 2024, la ora 16.00. În toate cele 4 zile și 4 nopți de distracție, accesul în festival se face între orele 16.00 - 05.00.

Comentarii Facebook