VIDEO. Cum s-a distrat celebrul creator de modă Cătălin Botezatu, în prima zi de UNTOLD. A fost surprins în compania unei blonde


Mai multe vedete din România au ajuns la Cluj, joi, pentru prima zi a festivalului UNTOLD. Cătălin Botezatu unul dintre cei mai cunoscuți designeri români, a fost surprins distrându-se maxim în compania unei blonde.

Cunoscut pentru stilul său extravagant și pentru viața sa agitată, Cătălin Botezatu și-a luat o scurtă pauză de la „afacerile” din Capitală și a venit la Cluj-Napoca.

Botezatu a fost surprins într-o ținută lejeră, distrându-se pe ritmurile muzicii electronice în zona VIP a festivalului. 

Organizatorii se așteaptă la sute de mii de participanți la ediția cu numărul nouă. Producția de anul acesta este impresionantă. Pentru a aduce întreaga logistică a festivalului a fost nevoie de 380 de TIR-uri.

Vorbim și despre o mobilizare impresionantă a forțelor de ordine, astfel încât festivalul să se desfășoare fără incidente.

Pe lista artiștilor sunt Sam Smith, Lenny Kravitz, Burna Boy, dar și o parte dintre cei mai mari DJ ai lumii: Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike și Steve Aoki.

Comentarii Facebook